2777
2789
عنوان

شما چقدر ماهانه خرج صورتتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2580 بازدید | 175 پست
ما شانس نداریم .اعضای خانوادمون هرکی رفته دکتر پوست همه صورتمون خرابتر کردند.رفتیم عطاری خرید کردیم ...

عزیزم بحث شانس نیست پوست هر کسی با اون یکی متفاوته 

فقط ازت خواهش میکنم محصولات عطاری یا شرکتی استفاده نکن شاید الان رو پوستت جواب بده ولی در اینده ضرر های جبران ناپذیری روی پوست میزاره چون محصولات پوستی باید زیر نظر متخصص و جایی که کاملا استریزه هستن ساخته بشن و ممکنه داخلش موادی باشه که برای پوست وابستگی بیاره و بعد از قطع مصرف پوستتون نابود شه

من فقط یه سرم ویتامین سی خریدم چند روز پیش نزدیگ 800 تومن شد ضدافتاب و ابرسان و ژل شستشو و تونر و می ...

بستکی داره چی به دوستت نیفته من آبرسان سیمپل گرفتم ۳۵۰ ولی به نظرم آبرسان ژیناژن که ۲۸۰بهتره برای پوستم ژل شستشوی سینره که ۱۰۰تومنه به پوستم نیفته تونر معمولی خوبه باید امتحان کنی تعریف سیمپل و شنیده بودم ولی به پوستم خیلی نیفتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یمدت خودمو سرویس کردم انقدر پول اینچیزا رو دادماما الان فقط یه شوینده و ابرسان استفاده میکنمکلا ق ...

امضات رفت تو نوت گوشیم

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

یه شوینده مخصوص صورتم.

میخرم تا ۶ماه همونو مصرف میکنم .

ضدآفتاب بی رنگ  سالی یه بار .بیشتر بهار و تابستون استفاده میکنم....صورتمم صافه صافه 

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

خانما یه سوال من ابله مرغون گرفتم الان ترمیم کننده خریدم بعد ابرسان هم هفته پیش خریدم بعد اینارو چجو ...

روتین پایه و اصلی این سه تا هسن

شوینده

ابرسان

ضدافتاب

بدون اینا هرمحصولی بزنین بی فایدس

این سه تارو تهیه کنین

و صب و شب اول شوینده بد ابرسان و تو روتین صب هم ضدافتاب اگ بیرون رفتین

یادتون باش ابرسان و مرطوب کننده فرق دارن و ابرسان بااااید رو پوست مرطوب زده شه وگرنه بلعکس عمل میکنه و پوست رو خشک میکنه

و ترمیم کننده رو قبل کرم ابرسان بزنین

همیش سرم و کرم های درمانی اول زده میشن بد سرم و کرم ابرسان

...
عجب 😂برکت میکنه واست منم ابرسان سیمپل داشتم روزی یه بار میزدم ۴ ماه موند زیادم نمیزدم درکنارش یچی ...

حتما زیاد میزدی 

من اگه یه ذره اضافه باشه رو پوستم جوش میزنم 

البته که همیشه میزنم..چند سال درگیر جوش صورتمم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
چخبرههه من خودم کارم اینه نوع پوستت و بگو بهت بگم چی بگیری

عزیزم منم پوستم نسبتا چربه و منافذ بازم دارم رو گونه هام 

میشه بگید چه چیزایی بگیرم برا روتین 

ممنون 🌱

واژینیسموس بودم الان ماماندوقلوهامم 🥴🥴  
منظورت بهداشتی هست یا آرایشی؟!بهداشتی خیلی خیلی خیلی کمچیز خاصی به صورتم نمیزنم و پوست خیلی خوبی دار ...

روتین درواقع برا پیشگیریه

نباید حتما صب کنیم پوستمون مشکل داشته باش بد شرو کنیم ب استفاده روتین

نیازیم ب روتین شلوغ نیس

شوینده ابرسان ضدافتاب

...
عزیزم منم پوستم نسبتا چربه و منافذ بازم دارم رو گونه هام میشه بگید چه چیزایی بگیرم برا روتین ممنون � ...

عزیزم همون روتینی که بالاتر به استارتر گفتم مناسب پوست های چرب و جمع کننده منافذ بود ایشون شوینده داشتن خودشون شما اگه نداری شوینده سیمپل مدل ریفرشینگ شو بگیر و استفاده کن 

امضات رفت تو نوت گوشیم

😍😍😍😚

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

2810