2777
2789
عنوان

شما چقدر ماهانه خرج صورتتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2592 بازدید | 176 پست
یه ابرسان هرچقدم باشه نهایتا برا ۳ ماه میشه هفته ای یه بار ابرسان میزنی مگه که ۸ ماااه

نه هرروز میزنم 

روزی دوبار صورتم رو میشورم دوبار آبرسان میزنم ..من صورتم جوش میزنه اندازه یه نخود باید آبرسان بزنی تو دستت بزنی صورتت

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین.دقیقا منم پنکک و کرم پودز رو گذاشتم کنار پوستم خودش اوکی شد.

همش سعی داشتم با اینا پوستمو خوشگل نشون بدم 

درحالی ک خود پوستم اوکی بود🥺الان فقط زمان پریودی جوش میزنم و تامام

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بیشتر اوردینری بود که نوشته بود بدون شوینده چون خودم دارم چربه منافذ داره و جای جوش

خب اوردینری خیلی گرونه

شوینده که داری 

ابرسان نو اکنه بگیر که منافذتم جمع میکنه

مرطوب کننده سیمپل مدل لایت

حتما حتما باید مسیلار واتر بگیری اونم میتونی سیمپل بگیری یا اویدرم بگیری با اینکه ایرانیه ولی واقعا عالیه و چشم و نمیسوزونه و پاک کنندگی خوبی داره و قیمتشم مناسبه

ضد افتابم مای مدل فلویید که جوش زا نیست و سبکه

چجوری فیشیال میکنی اتو پوست داری؟

بله خودم اسکین کرم فعلا اسکین اسکرابر دارم(همون اتوی صورت یا درمااف) اما میخام اراف و هات اندکلدم بگیرم

روتین و فیشال مکمل همن

اگ فیشال نمتونی لایه برداری بکن 

دونوع لایه بردار داریم

فیزیکی:اسکراب

شیمیایی:aha,bha

...

ارایش نکن صورت را خراب میکنه . .وضو بگیر .وضوی صحیح را با دقت کامل انجام بده .ماساژی که داره عالیه .صورت را هر روز با شوینده بشور .حرص نخور حرص و جوش دشمنه پوسته .سبوس بخور.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
عزیزم شما باید آبرسان و همراه مرطوب کننده استفاده کنی مرطوب برای جوش و منافذ هم نیاسینامید برای پاکس ...

البت سه نوع منافذ باز داریم ک برا هرکدوم یچیزی مناسب

نیاسینامید برا جوش oشکل ک در پوست چرب و مختلط هس مناسب ک علتش ترشح چربی

...
نه هرروز میزنم روزی دوبار صورتم رو میشورم دوبار آبرسان میزنم ..من صورتم جوش میزنه اندازه یه نخود بای ...

عجب 😂برکت میکنه واست  منم ابرسان سیمپل داشتم روزی یه بار میزدم ۴ ماه موند زیادم نمیزدم درکنارش یچی دیگم میزدم تازه

2810