2777
2789
عنوان

از اینکه به خاطر دوقرون اویزون شوهرمم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4282 بازدید | 189 پست
واسه همینه بابام میگه تا وقتی یه شغلی واسه خودت دست و پا نکردی نمیزارم ازدواج کنی 🥲

چ پدر آگاه و عاقلی😍

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عهههه منم همینطورررردقیقا با پیکسلب و الایت موشن و اینا یاد گرفتمولی نمیدونم واقعا چجوری پروژه بگیرم ...

چه جالب وخیلی هم عالی

دوره های انلاین کدوم مدرس رودیدی؟ من دوره غزاله شایق روگرفتم یک وخورده ای .کلی هم طرح زدم ولی هنوزپیج نزدم وهزارتومن درامد نداشتم. بچه مم درگیر کاردرمانی رفتنه وهرچی شوهرم درمیاره میره واسه هزینه کلاس های بچم. خودمم که هیچ😔 میخوای نمونه کارامو بفرستم. نمیدونم باید ازیه جایی شروع کنیم

2805
قبل ازدواج نمیدونستی نداره؟ یا وقتی ازدواج کردین توعم باید تو زندگی مشترک کار کنی

نه قبل ازدواج یجوری وانمود کردن ک انگار مرفه بی درده

ازدواج ک کردیم هرچی داشتو بابای عزیزش ازش گرفت گف برا منه

خودمو کشتم تا زندگیمون از زیر صفر بیاد برسه به اینجا ک یه حداقل هایی داشته باشیم

حالا من شدم ادم بده همون باباش شده امامزاده

شما هم اگر نمیدونی بدون ، مردی که انقدر سلطه گر هست بعد از باخت توی دادگاه قراره زندگی خوبی توی خونه ...

شما هم بدون 

زندگی خوب به دو طرف بستگی داره خانم هم می تونه زندگی تلخ کنه. چرا خیلی زن ها فکر می کنن باید هر ظلمی رو بپذیرن که زندگیشون مثلا خوب باشه

دوتومن واقعا به هیچی نمی‌رسه پول باشگاه هست لباس رفت و آمد لوازم آرایشی بهداشتی آرایشگاه لباس زیر با ...

من که والا خودم اصلاح میکنم خودمو .. باشگاه نمیرم کافی شاپ هم نرفتم ناا حالا فق پول ب لباس میدم که گداری چند تیکه لوازم آرایشی هعییییی 

فدات بشم 😘اره مرد عاقلی هست شکر خدا

خدانکنه عزیزم😘

خداحفظشون کنه❤️😍

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 
این ماه رو از کسی قرض بگیر بده ،ولی بعدا بهش بگو یا ماهیانه این مبلغ رو واریز می کنی یا اگر رفتم دنب ...

یه کارتش دستمه که میدونم قراره یه مبلغی بهش واریز شه ولی رمزشو هرچی فکرمیکنم یادم نمیاد😭وگرنه از اون ورمیداشتم میگفتم تا تو باشی بیخودی از خودت نرخ جدید تعیین نکنی هرماه

2810