2777
2789
عنوان

از اینکه به خاطر دوقرون اویزون شوهرمم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4159 بازدید | 189 پست
منم ترکیب وضعیت قانون و زندگی استاتر و گفتم

کلن تو ایران یه سری از مردا حق قانونی زن رو دریغ میکنن حق عرفیش رو دریغ میکنن

ولی خودشون همه ی حق و حقوقشون رو می‌خوان 

کالیگولا شده یه هیولا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شما تو خونه درست میکنی. من اسنپ میگیرم میاد از شما تحویل میگیره

ب نظرتون چقد میتونم درست کنم؟ منظورم اینه که با چند ساعت وقت کذاستن و چه درامدی حدودا ؟

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
کدوم شهری. من دارم یکاری راه میندازم فعلا زنجان و تهران کار میکنم. سال بعد میخام گسترشش بدم. دوس دار ...

گفتین قبول کنم بفرماید برام بفرستین عزیزم

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
واسه همینه بابام میگه تا وقتی یه شغلی واسه خودت دست و پا نکردی نمیزارم ازدواج کنی 🥲

مستقل هم بودی بازم 

بذار شوهرت برات خرج کنه چون کم‌کم جوری میشه که نه تنها خرجت نمی‌ده بلکه خودت هم باید یه چیزی خرجش کنی 

اینو اکثرا خانم های شاغل اینجا میگن 🥲😂

توام میزنیش وقتی میزنتت؟

نه مگه زورم میرسه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من اصل منظورتو فهمیدم 

ناراحتی ک دستت باید دراز باشه تا پول بهت بده و اگه بد بجنبی میگه دیگه نمیدم بهت دقیقا مثل من ولی کم کم عادت میکنه باید بده. همسر منم دقیقا همین بود الان دیگه چند سال گذشته اگه خون همم نریزیم روز ماهانم ک میشه میریزه.

شما بهش یاداوری کن سعی کن وقتی یه مقداری زد به حسابت دیگه در طول ماه حرفی از پول نزنی و ازش قدردانی کن وقتی بهت میده.با این کارها تقویت میشه این عادتش اما ب هیچ وجه کوتاه نیا...وجدانا یه مبلغ نجومی هم ازش توقع نداشته باش مردها گناهن درامدها کمه

وام که بهت افتاد به شوهرت میدی؟

نه ولی واسه چیزی خرج میکنم ک در اصل وظیفه ی اون بوده پولشو بده

مثلا اینبار قرعه شدم ک گوشی بخرم گوشیم داغونه

در واقع ایشون ک شوهره باید بخره اما من از پول تو جیبی خودم میزنم ک بتونم بخرم 

2810