2777
2789
عنوان

از اینکه به خاطر دوقرون اویزون شوهرمم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4107 بازدید | 189 پست
اگر زن واقعا بخواد کار کنه مرد نمی تونه کاری کنه

عزیز من متوجه قانون کشور هستی یا فقط دوست داری حرفتو تاکید کنی ؟ قانون اینه مرد میتونه حق کار کردن با زنش نده 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نه در همه موارد در موارد خاصی میتونه مانع اشتغال زن بشه اوصولا رای دادگاه در این مورد با زنه

فکر کردی آدم سمی که شوهر استارتر هست بعد دادگاه و دادگاه کشی قراره بزاره آب خوش از گلوی استارتر پایین بره؟

جای من بودی چه می کردی؟ یه بار بیرون بودیم یه جفت جوراب خواستم بخرم. گفت گرونه اینجا بریم یه منطقه ارزون بخرم. جورابی که نهایتا 20تومن قیمتش بود. ارزومه من و بچه ام از دستش راحت شیم. مثل یک پرنده پرواز کنم و از این قفس آزاد بشم

نظرات تاپیک رو خوندم 

دلم ب حال هم جنسای خودم سوخت 

خدا اینجور مرد هارو درجای دیگ خار و ذلیل کنه که زنشونو خار میکنن😔

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

عزیز من متوجه قانون کشور هستی یا فقط دوست داری حرفتو تاکید کنی ؟ قانون اینه مرد میتونه حق کار کردن ب ...

وقتی نمی دونی پس حرف نزنی بهتره

وقتی کار به قانون بکشه. قانون میاد بررسی می کنه که اون شغل به خانواده آسیب میزنه یا نه. اگر قاضی قبول کنه مرد دیگه نقشی نداره. همه شغل های دولتی و بعضی از شغل های خصوصی هیچ منعی برای زن نداره.

مشکل ما خانوم ها دقیقا همینه که اطلاعاتمون از حقوقمون پایینهموقع عقد حواسمون نیستواسه همینه که میگن ...

اخه کثافتا اولش با همه چی موافقن من تو خاستگاری گفتم به هیچ وجه قصد ازدواج ندارم چون میخوام درس بخونم گفتن ما صفر تا صد پشتتیم حتی ماشین میخریم برات خودت بری دانشگاه و بیای خورد و خوراکتم ما اماده میکنیم میدیم🙂

الان وضعیتم طوری شده ک درس خوندنمم با منته انگار لطف کردن

میگم که مشکل اینجاست تا بهش میگم بالا چشمت ابروعه دیگه نمیدهالان باهم قهریم بازم نداد خودم به جهنم ن ...

این ماه رو از کسی قرض بگیر بده ،ولی بعدا بهش بگو یا ماهیانه این مبلغ رو واریز می کنی یا اگر رفتم دنبال کار هیچی نمیگی 

وقتی نمی دونی پس حرف نزنی بهترهوقتی کار به قانون بکشه. قانون میاد بررسی می کنه که اون شغل به خانواده ...

شما هم اگر نمیدونی بدون ، مردی که انقدر سلطه گر هست بعد از باخت توی دادگاه قراره زندگی خوبی توی خونه به این خانوم بده؟

2810