2777
2789
عنوان

از اینکه به خاطر دوقرون اویزون شوهرمم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4124 بازدید | 189 پست
من 40سالمه تاحالا کافی شاپ نرفتم آرایشگاه هم خودم انجام میدم

خب شما نمیری ولی خیلیا میرن 😅😅😅 منم ۴۰ سالمه ولی ماهی یکی دوبار فقط با دوستام میرم 

بستگی به سبک زندگی هر کسی داره 

الهی که همیشه تنت سلامت باشه 😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتومن واقعا به هیچی نمی‌رسه پول باشگاه هست لباس رفت و آمد لوازم آرایشی بهداشتی آرایشگاه لباس زیر با ...

بخدا به هیچی نمیرسه همین رفت امدم به دانشگاه خودش کلی پول میشه؛تازه دانشگاهم دولتیه حالا شهریه ندارم اکه شهریه داشت ک کلا نمیذاشت برم

تو حسرت همه چی موندم نه لباس میگیرم نه لوازم ارایشی نه باشگاه میرم نه ارایشگاه یعنی پولی نیس ک برم

2805
بهش گفتنی میگه ب مشکلات من کاریت نباشه من هرطور شده پول تو جیبی تورو میرسونم بهت ولی باز مثل الان هر ...

من واس عروسی برادرزادم از داداشم ۵تومن قرض گرفتم..یه تومن تا الان داده خیلی اذیتم میکنه میگه خودت بده من کاری ندارم کارم شده گریه شرمنده داداشم ...😣

شوهر منم دو ماه یه بار سی تومن میده میرم آرایشگاه ابروهامو برمیدارم میام

من حتی بعد از چندسال ازدواج ارایشگاهم نمیرم خودم برمیدارم میگه هرچی میخوای خودم میخرم اما ۹۰ درصد هرچی ک خودش بخواد و وسعش برسه میخره البته حقوقش خیلی کمه کلا ۵ تومنم نمیمونه برامون ۱۳ میگیره ک ۵ میره کرایه خونه ۲ قسط وام باقیشم اب و برق و گازو خرجای دیگه 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه  
و همین طور بابای کثافت من پولدار و گدا😒جایی هستم ک کار نیست

کدوم شهری. من دارم یکاری راه میندازم فعلا زنجان و تهران کار میکنم. سال بعد میخام گسترشش بدم. دوس دارم با همه ی خانومایی که اینجا گفتن شرایطشون اینه کار کنم

اشتباهات اینه که قرعه گذاشتی، باید اون دو تومن رو تا قرون آخر خرجش کنی تا بفهمه واقعا گرونیه و نمیشه ...

اخه گوشیم داغون شده بود گفتم این که همینطوریش قرار نیس عوض کنه لااقل اینطوری تیکه تیکه جمع میکنم عوض میکنم

واقعا درک و فهم نداره بدونه منی ک زن گرفتم وظیفمه تامینش کنم

بخدا تو حسرت همه چی موندم

بخدا به هیچی نمیرسه همین رفت امدم به دانشگاه خودش کلی پول میشه؛تازه دانشگاهم دولتیه حالا شهریه ندارم ...

عزیزم 😢الهی که همه چی برات اونجوری که دلت میخواد بشه 

حتما حتما به فکر کار باش 

چون میبینی همسرت این مدلیه سعی کن همیشه زبونت باهاش خوش باشه بهش گیر نده یه کم راه بیای درست میشه کم کم 

من حتی بعد از چندسال ازدواج ارایشگاهم نمیرم خودم برمیدارم میگه هرچی میخوای خودم میخرم اما ۹۰ درصد هر ...

شوهر من پولی که میاد دستش چهار تومنه با اون قسط وام میده دکتر میریم ماشین درست می‌کنه برا کارش خرج می‌کنه برا خونه خورد و خوراک میگیریم هیچی نمی‌مونه هاااا هیچی 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

2810