2777
2789
عنوان

شما هم رفیق گاو دارین❓️😒

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 121 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوسفند نه هر وقت یادت پشکلاش میفتم یاد اون گردالو های کاکائویی میفتم

😂😂😂😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

2805
دیدی کلیپشو

یاد بچه فامیلمون افتادم بهش چیپس تعارف کردم گفت نه مرسی مامانم بهم پشگل داده😂😂منظورش اون قلقلی کاکائویی ها بود

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

یاد بچه فامیلمون افتادم بهش چیپس تعارف کردم گفت نه مرسی مامانم بهم پشگل داده😂😂منظورش اون قلقلی کاک ...

عه من یادمه واسه هر امتحانی که خوب پاس میکردم واسه خودم جایزه میدادم از اینا آخه خیلی دوسش داشتم بعد امتحان دو سه بسته واسه خودم میگرفتم تو پارک میخوردم

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
عه من یادمه واسه هر امتحانی که خوب پاس میکردم واسه خودم جایزه میدادم از اینا آخه خیلی دوسش داشتم بعد ...

اسمش چیه؟ 

چیپلت چی میدونم گوگل سرچ کن همون پشکل بگی میدونن مغازه دارا

میخای آبروم بره😂

ای وای چرا یادم انداختی اینو 🤣

😂

اومدن این از گودزیلام که دنبالتونهاینم از ببرم که میخواد رفیق گاوت رو بترکونه ( ببین شوخیه قصد توهین ...

اینا چین اهل قبور رفیقاتن

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
2810