2777
2789
عنوان

شما هم رفیق گاو دارین❓️😒

747 بازدید | 121 پست

میدونم بچه بازیه ولی واقعا قهرم باهاش

امروز منو رفیقم رفتیم پارک بعد بهم گفت تشنمه برو برام ی چیز بگیر منم رفتم ی چیز براش بگیرم گوشیمو گذاشتم رو نیمکت چون رفیق خرم اونجا نشسته بود برگشتم دیدم گوشیم نیست گفتم کو رفیق گاوم گفت نمیدونم . نیم ساعت دنبال گوشیم گشتم چون بهش اعتماد داشتم فکر نمیکردم برداشته باشه به خودم شک کردم آخر گریه کردم گفتم بدبخت شدم بعدش یهو گوشیو از تو جیبش درآورد گفت گریه نکن سوپرایزززز یعنی اعصابم بهم ریخت بعدشم گفت اینقدر لوس نباش بخاطر ی گوشی گریه کردی ؟ شوخی بود دیگه. منم همون آبی که خریده بودم براشو خالی کردم رو سرش گفتم پس منم شوخی میکنم یکم هم خودم خیس شدم الانم تازه خانوم قهره که خیس شد 😒😒 گفت چقدر بی جنبه ای گفتم نیم ساعت منو گذاشتی سر کار اشکم در اومد میگی شوخی کردم؟ پس منم شوخی کردم چرا جنبه نداشتی؟ هیچی دیگه قهرکردیم پاشدیم اومدیم خونه‌ 😒

♡♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
2810