2777
2789
عنوان

چطور میشه یه پسر بی خانواده برای ازدواج پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 41 پست
ببخشید این سوالو میپزسم بااون دوس پسر مطلقه تون رابطه جنسی دازید؟ یا همینجوزی عادی دوستی قانعه؟

مگه اسکلم باهاش رابطه داشته باشم اصلا ادم مطمعنی نیست فقط مجبورم تحملش کنم میدونم بجز منم کسی رو داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه اسکلم باهاش رابطه داشته باشم اصلا ادم مطمعنی نیست فقط مجبورم تحملش کنم میدونم بجز منم کسی رو دار ...

پس چرا باهاشی چطو میدونی و دق نمکنی ک داره خیانت میکنه؟خودش درخواست رابطه نداشته ازت؟؟خرجی میده باهاشی یا چی

چرا ربط نداره؟اتفاقا خونواده خیلی مهمه، اسی میتونه شرایطش رو همون اول آشنایی به طرف بگه،

الان شما عاشق کسی بشی خانواده اش برات اهمیت داره؟؟ این که نداشته باشه چه اشکالی داره هستن کسایی که با کسی که از بهزیستی اومده ازدواج کردن و خودشون خانواده داشتن تازه خوش بخت تر از ما و شما هستن کسی که تورو بخواد بخاطر خودت میخواد 

استارتر هم می‌تونه در مورد خانواده اش صبحت کنه مگه من گفتم نکنه

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

2805
نیازی به خانوادش ندارم

الان داری اینو میگی،

دو سه سال از ازدواجت بگذره ،حس تنهایی می‌کنی ،

دوست خواهی داشت فامیلی می‌داشتین که با همسرت آخر هفته واسه شام میرفتین خونش!

انشالله آدم درستی وارد زندگیت بشه،که مشکلاتت رو درک کنه

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
پس چرا باهاشی چطو میدونی و دق نمکنی ک داره خیانت میکنه؟خودش درخواست رابطه نداشته ازت؟؟خرجی میده باها ...

تابحال ازش پول نگرفتم رییس شرکته منم مدیرم مجبورم تحملش کنم میگه بیا خونه م ولی من نرفتم 

شوهر من یجورایی بی خانواده بود مادر پدر نداش خاهر برادرشم ولش کردن .الان قهر میکنم میرم کسی نیس دنبالن بیاد نمدونم ب کی بکم بابت کازای اشتباهش گوشزد کنه نصیحت سرزنش خیلی سخته میگم کاش پدر مادرس داشت

من از مادر خیر ندیدم میخوام از مادرشوهر ببینم

والا ماها هم خیری از مادر شوهر و خواهر شوهر و قوم الظالمین ندیدیم ،ولی باور کن داشتن شون بهتر از نداشتنه 

البته اونایی که خیلی سمی ان رو باید راحت گذاشت کنار ،

دنبال یک آدم درست باش ،روی بی خانواده بودنش خیلی اصرار نکن ،

آدم بی خانواده ،رفتار درست با شما رو هم بلد نیست

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
شوهر من یجورایی بی خانواده بود مادر پدر نداش خاهر برادرشم ولش کردن .الان قهر میکنم میرم کسی نیس دنبا ...

آفرین ونوسی بانو.

دختر اگه کس و کار زیادی نداشته باشه، زیاد طوری نیس، ولی تو جامعه ای که همه جوره ب خانما ظلم میشه، اگه پسر کس و کاری نداشته باشه، خانواده دختر نمیدونن یقه کیو بگیرن.

مگر در مواردی که یا هر دو نفر خیلی پخته باشن و یا پسر وابسته ب خانواده دختر باشه.

کامنت های شما نشان از تجربه های عمیقی داره که من تونستم حرفهای شما رو درک و احساس کنم

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

آفرین ونوسی بانو.دختر اگه کس و کار زیادی نداشته باشه، زیاد طوری نیس، ولی تو جامعه ای که همه جوره ب خ ...

بله درسته من کلا تجربه کردم خیلی سخته بدتر از اینکه شوهرم ادم زبون نفهم گستاخیه واقعا منو خانوادم نمیدونیم چطو راه درستو نشونش بدین کس کاریم نداره بگیم یه گوشزدی کنه بهش .خیلی سخته اینجوری