2777
2789
عنوان

من دیگه واقعا نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 22 پست
انسان خوب نیستناز انسان بودن فقط جسمشو دارن اگه ذره جون ایناهم اهمیت داشت براشون این اتفاقا هیچوقت ن ...

همه انسانها بد نیستن ،همانطور که همه حیوانها خوب نیستن .

دیدت رو تغییر بدی ،جلوی روت خوبی ها سبز میشه .هرچند خوبی و بدی تو دنیا هست .بر اساس همون تضاد 

مقصر بابامه بابام،چطوری حلش کنم؟؟؟؟تو بگو🙂هرجاااااا میرم پیش روانشانس ترایپیست میگه باید علت حال بد ...

نگفتن چطوری رفتار کنی باهاش ؟ حداقل اوضاع بهتر بشه .می‌دونم خودتم ظرفیتت کم شده و حساس شدی حق هم داری ولی باید راهشو پیدا کنی و در نهایت صبر .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگفتن چطوری رفتار کنی باهاش ؟ حداقل اوضاع بهتر بشه .می‌دونم خودتم ظرفیتت کم شده و حساس شدی حق هم دار ...

کنار بیا،واقعنم تنها راه کنار اومده،اما تا کی؟یکسال؟۱۰سال؟

کی؟کی تموم میشه،

ظرفیتم کم شده؟؟؟؟

من واقعا دیگه چیزی نمونده خودمو بکشم،

بخدا بعید نمیبینم این کارو

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
2805
نماز حضرت فاطمه و سوره بقره خوندنش تا حل مشکلت گره گشاست...نماز حضرت فاطمه رو نشسته بخون کمترینش ۱۴ ...

بقره اخه شنیدم ممکنه دعوای بد بشه یا ادم اذیت شی 

بابای من همین جوریشم هرروز خدا دعواو مکافات داریم باهاش از این بدتر بشه چی میش😐😐😐😐😐

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
کنار بیا،واقعنم تنها راه کنار اومده،اما تا کی؟یکسال؟۱۰سال؟کی؟کی تموم میشه،ظرفیتم کم شده؟؟؟؟من واقعا ...

نمیتونی بری شهر دیگه برای درس خواندن یا کار؟ یا کنار مادر بزرگی کسی زندگی‌کنی؟ 

نمی‌دونم اوضاعت چقدر وخیمه ولی مثلا دختر دایی من مثل تو بود ،واقعا تحمل اون خونه براش عذاب بود ولی تا ازدواج کرد هر روز می‌رفت خونه پدرش .گفتمش خب بمون خونه خودت یه روز؟ گفت حوصله ام سر می‌ره .الآنم با دو تا بچه هر وقت زنگ میزنم خونه باباش  اونجاست حتی با همسر و بچه ها 😁

نمیتونی بری شهر دیگه برای درس خواندن یا کار؟ یا کنار مادر بزرگی کسی زندگی‌کنی؟ نمی‌دونم اوضاعت چقدر ...

خیلیییی وخیمه،

گفتن بخون قبول شو برو یه شهر دیگه اما تو بگو تو این شرایط چطور آدم تمرکز کنه؟؟؟؟میدونم میگذره اما تا بگذره پوستم کندس،

نه خونه کسی نمیش برم اصن کسیو ندارم که برم،

حالا برم برای درس یه شهر دیگه مگه درست میش؟؟؟؟؟؟این پدر تا خود قبررررر با منه،

پارانوئیده،

ازدواجم نمیزاره کنم گفته زیر ۲۷ ،۲۸ نه😐یکیو نزاشته بمونه همرو پرررر داده،

خیلیییی وخیمه،گفتن بخون قبول شو برو یه شهر دیگه اما تو بگو تو این شرایط چطور آدم تمرکز کنه؟؟؟؟میدونم ...

کتابخونه برو درس بخون.زبون بریز قربون صدقه اش برو .خانوادگی متحد شید فقط بگید چشم .شده با شوخی اولش .

یه جوری که خودش تعجب کنه .کل کل کردن با اینجور افراد جواب نمیده .

بذارید حس کنه خیلی به حرفشید .اگه بتونید شاید جواب بده .

یه فیلمی میداد مرد خونه دنبال بهونه بود ولی خانواده شروع کردن به چشم‌گویی تا خسته شد .درسته فیلم بود ولی از زندگی واقعی درست میشه اکثرشون .

بهونه کن بگو یه خواب دیدم که گفت پدرت خیلی انسان خوبیه  ها ،کافیه باهاش خوب باشید .ما میخواهیم ازین به بعد حرف شما رو اطاعت کنیم تا شما با ما خوب بشید و مدارا کنید و ....

یعنی سیاست با زبون بازی .

شاید ظاهراً حرفام خیلی سطحی باشه و غیر قابل قبول ولی مار رو از لونه می‌کشه بیرون .

کادو بخر براش .مردها بچه های قلدر هستن .