2777
2789
عنوان

من با این آقا چہ کنم مدام میخاد با خریدد و حرفاش منو خوشحال کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 104 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی یه سوال بپرسم اگه دوست داشتی جواب احیانا قبلا تجربه تلخی از رابطه داشتی؟( رابطه عاطفی)منظورم شوه ...

ازدواج سابق داشتم ـ خیلی ءذیت بودم

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
2805
ابراز علاقه زیاد در دوران اشنایی اصلا خوب نیست، با مشاور صحبت کنین

خوب هست 

به چه شکل مهمع 

بعضی ها هستن کلامی بلد نیستن این طوری اند منم یه خواستگار داشتم این مدلی بود گاهی از محبت زیادش میترسیدم اما اون هنوزم به من ارادت داره 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
عاقبت بخیر بشی، ایشالله که خیر 😘

مرسی

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
خب پس کات کن بذار اونم بره سمت کسی که لایق محبت هاش هستاگر بخوای و واقعا بدت میاد کات کردنو زنا خوب ...

عزیزم میشه بگی با ی مرد همه چی تموم چجوری میشه کات کرد

ک ناراحت نشه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ازدواج سابق داشتم ـ خیلی ءذیت بودم

همونه میترسی تو ذهنت مقایسه میکنی همش 

اول روحت و فکرت رو از آدم قبل پاک کن 

بعد سعی این شخص جدید رو بشناسی کم کم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
اسی اینقدر تاپیک بزن تا هزار تا ایراد ازش در بیارن و دلسردت کنن

الهی راست میگی😔

اسی خودتو جم کن این چه وضعشه😐😐معلوم نیس چقدر روحیت مردونست ک اون میگه یکم لوس باش

جدی؟  اخه   نمیدونم   تخصم تخص  مغرورم.

شما سطح مالي پائيني داري؟

هديه خريدن و توجه خيلي خوبه..

ولي زماني ك از ي حدي بگذره ك ازار دهنده باشه

شايد علل ديگه اي داره

مثلا ايشون فكد ميكنه راه به دست اوردن شما فقط خرج كردن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810