2777
2789
عنوان

داستان دختری که خودکشی کرد تجربه

238 بازدید | 13 پست

این دختر خانم  مامان و بابا ش هر دو فوت شدن و چهارتا برادر داره و معتاد شده و مواد مصرف میکرده تا اینکه برادرش متوجه میشه باهام دعوا میکنن و داداشش درو روش قفل میکنه ک نتونه بره بیرون ولی دختره بقیشو تو کامنت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دختره عصبی میشه از پنجره خونه ک طبقه چهارم بوده خودشو میندازه پایین

میارنش بیمارستان و نزدیک یکی دوماه بستری تو بخش icu بوده که وضع وخیمی داشته تنفسش از راه لوله تراک ( لوله ای ک از قسمت گلو میذارن) دست و پاهاش شکسته و عمل می‌کنن 

میارنش بیمارستان و نزدیک یکی دوماه بستری تو بخش icu بوده که وضع وخیمی داشته تنفسش از راه لوله تراک ( ...

عمل میکننش و در نهایت شرایطش بهتر میشه و از icu  میاد توی بخش بیمارستان و دیگع داداششم نمیاد ملاقات و هیچ هزینه ای نمیده براش 

عمل میکننش و در نهایت شرایطش بهتر میشه و از icu میاد توی بخش بیمارستان و دیگع داداششم نمیاد ملاقات ...

پنج الی شش ماه تو بخش بیمارستان بستری هست هیچکس ملاقاتش نمیاد هیچکدوم تز چهارتا داداشاش تز پا تقریبا فلج شده دختره یکی تز دستاش فلجه پشتش ی زخم عمیق داره برای تنفسش لوله داره 

پنج الی شش ماه تو بخش بیمارستان بستری هست هیچکس ملاقاتش نمیاد هیچکدوم تز چهارتا داداشاش تز پا تقریبا ...

از بیمارستان تماس میگیرن با خانوادش ولی هیچکی سراغشو نمیگیره با مرکز بهزیستی هماهنگ میکنن ک بره اونجا یک ماه تا کارای اداریش انجام میشه و دز نهایت میره مرکز بهزیستی