2777
2789
عنوان

من با این آقا چہ کنم مدام میخاد با خریدد و حرفاش منو خوشحال کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 104 پست
فعلا عقلی دارم تصمیم میگیرم

ببین عقلت رو با دلت همراه بکن 

تک بعدی رفتار نکن 

همه آدما اشتباه می‌کنند تو هم یه آدمی بودی که اشتباه کردی حالا تموم شده رفته 

قرار نیست بابت ترسی که توی دلت داری تا آخر عمر در قلبتو ببندی و به هیچکس اجازه ورود ندی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
به خاطر همین معتقدم باید با مشاور خوب صحبت کنین.طی کردن مراحل اشنایی بدون مشاور، شناخت لازم رو به دو ...

چشم اگر حتمی شد میریم مشاوره

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه بنده خدایی بود دو روز نمیشد اشنا شدع بودم یکم مریض بودم میگفت فردا بیام دنبالت بریم دکتر گفتم ن  یا میخاستم برم لیزر میگفت هزینشو میدم اخر بدم اومد گفتم هنو هیچی نشده پولتو داری ب رخ میکشی اخرم کات کردم

ببین عقلت رو با دلت همراه بکن تک بعدی رفتار نکن همه آدما اشتباه می‌کنند تو هم یه آدمی بودی که اشتباه ...

شما  درست میگی این آقا کمی خودشو ثابت کرد  تلفن داد ب مامانش با من صحبت کرد    اعتمادم کسب مبشه یهو ازربین میره اعتماده دیشب گفتم میدونی من ترسیدم   همین   

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
2805
منم یه بنده خدایی بود دو روز نمیشد اشنا شدع بودم یکم مریض بودم میگفت فردا بیام دنبالت بریم دکتر گفتم ...

واقعا این آقا میگهومن انگار مسولیت دارم  وظیفه دادم در قبال تو

شما درست میگی این آقا کمی خودشو ثابت کرد تلفن داد ب مامانش با من صحبت کرد اعتمادم کسب مبشه یهو ...

بببین تجربه‌های گذشته متأسفانه همیشه آثار خیلی بدی روی آدم می‌ذاره خب اما تو باید اینو همیشه در نظر داشته باشی که خدا بهت این فرصتو داده که یک بار دیگه عشق و محبت و تجربه بکنی یک بار دیگه از عقلت استفاده کنی از دلت استفاده بکنی و تصمیم گیری بکنی همین به همین سادگی تو باید فقط به ترست غلبه کنی و از مشاور کمک بگیری 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
هزینه ایی برات میکنه تلاششو ببینی ؟ گردش هدیه مناسبت رستوران؟

گردش روستوان یبار گفت من قبول نکردم     گفت چون  راحت نیستی   نمیخام أذیت بشی ـ    و دیگه نمیخام ازت

ن میگه برای دل خودش  برای خوشحالی من میخره 

ببخشید عشقم شرمنده من اینو تا آخر نخوندم چون اصلاً انقدر ب‌های روانشناسی خوندم انقدر فیلم‌های روانشن ...

عزیزم من از منطق و مراجعه به مشاور صحبت میکنم و قصدم منصرف کردن ایشون نیست، آگاهیه

و ادامه پیام ها رو نخوندم که ببینم چه ترسی دارن.

در کل انسان سالم در دوران اشنایی عاشق نمیشه که بخواد به ابراز علاقه برسه و طرف مقابل رو هم وابسته کنه

دوران اشنایی برای شناخت دو طرف با کمترین درگیری احساسات هست، برای گرفتن یک تصمیم مهم

شما درست میگی این آقا کمی خودشو ثابت کرد تلفن داد ب مامانش با من صحبت کرد اعتمادم کسب مبشه یهو ...

اصلا تلفن خانوادش و اینا مهم نیست بعصیا براشون افتخاره پسرشون دوست دختر داره میگن با عرضس مخ زده 

برای پسر دوست دخترش داشتن افتخاره بعدا نشه کسی تو سرش نمیرنه تازه بهش میگن خدا بهت رحم کرد از شر دختره راحت شدی 

دخترامون خیلی ساده ان مردسالاری میخواد زنا ساده و هیچی ندون باشن بنفع مرداس 

واقعا این آقا میگهومن انگار مسولیت دارم وظیفه دادم در قبال تو

تورک نمیدونم عزیزم ولی من ادمی ک از اول بیاد ازین حرفا بزنه رو خدایی نمیتونم درک کنم  برا همون اون اقارو ردش کردم تا یچی میشد انگار میخاست پولشو ب رخم بکشه 

خوشبخت باشی عزیزم💕

مرسی

من میفهمتت گلم.ماها انقد سختی کشیدیم و آدم سمی دورمون بوده وقتی یه آدم خوب می‌بینیم شک میکنیم حس میک ...

دقیقا

2810