2777
2789
عنوان

حس میکنم متوجه علاقم شده☹️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 120 پست
کلا هرچی تو مسایل احساسیخانم پیشنهاد شروع رابطه ندهو یا اول ابراز علاقه نکناون رابطه گیفیت بهتری دار ...

خب من ابراز نکردم چیزی رو تا الان

الان چکار کنم بنظرتون

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرا تا بفهمن بی جنبه ترین میشن و فکر میکنن چه پوخین

خیییلی ام معمولیه

همینجوری خودشو دوست دارم وگرنه آپشنی نداره

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
چشم من دعا میکنم حتما❤ببین اگر تا شب تو پیویت نگفتم ک دعا کردم حتما یاد اوریم کن فراموشم میشه

باشه

مرسی ازتتت

خب چه ربطی داره سینگل باشه به دوستت بگو بره به پسره بگه تو روش کراشی ببینه نظر پسره چیه راجبت

نه سینگل چیه

میگم سنگین

سر سنگینیم تو دانشگاه همه مون

دوستمم کاراکترش مثل خودمه

پسر بفهم مغرورتر میشهچرا ایق بهش علافخ داربن

اره میدونم🤦🏻‍♀️ راهکاری هست توجهش رو بیارم سمت خودم؟

نمیدونم واقعا. خیلی اتفاقی مهرش به دلم افتاد. از کاراکترش خوشم میاد.

اره میدونم🤦🏻‍♀️ راهکاری هست توجهش رو بیارم سمت خودم؟نمیدونم واقعا. خیلی اتفاقی مهرش به دلم افتاد. ...

اینا هیچکدوم دلیلی برای پسندش نیس

پس دلت مهار کن تا بتونب تو همه چی موفق شی

یه پسر تو این سن اصلا هنوز پخته نیس و شخصیتش کامل شکل نگرفته

آقا محمدرضا
چه خوب نصیحت می‌کنیمنو هم نصیحت کن، مشکلم مثل استارتره🥲😅

یبار دیگ بخون همونایی ک نوشتم براشو

اینم اضافه کنم

وقتی دوسش داری فکر میکنی بعد اون قادر ب دوس داشتن کس دیگ ای نیستی ولی بعدا یکی دیگ میاد و عاشقش میشی میفهمی ک اشتباه میکردی

او جان می دهد به تن خسته ام...

فدات شم، چقد قشنگ گفتی قلبم پر اکلیل شد😍

قربونت توو عزیز دل🤩💖❤

در کل تو شایسته اینی ک یکی ازته دل و عاشقانه بخادت تو لایق اینی دوست داشته بشی یکی برات تلاش کنه 

نکه همش غصه اینو بخوری ی ذره بت توجه کنه

او جان می دهد به تن خسته ام...

باشهمرسی ازتتت

فدات❤

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

2810