2777
2789
عنوان

خدا میبخشتم بنظرتون

234 بازدید | 47 پست

بچه ها هرچی میخواین بهم بگین میتونین بگین سرزنشم کنین واقعا حقمه

حس خیلی خیلی بدی دارم به خودم بچه ها من خدا خیلی همیشه هوامو داشت ولی با گند کاریام باعث شدم دیگه وجودشو حس نکنم باعث شدم دیگه نخواد بندش باشم 

منی ک هیچوقت نمازام قضا نمیشد الان اخرین بار یادم نمیاد کی نماز خوندم

حس وحشتناک بدی به خودم و کارام دارم

خ ا دوس پ.. داشتن 

خیلی ادم بدی ام خیلی از خودم بدم میاد واقعا از ته دلم حس میکنم دیگه خدا مثل قبل نمیشه باهام

بارها توبه کردم و باز شکستمش

خدایا به کی پناه ببرم دردمو به کی بجز تو بگم 

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نمیدونم چه گناهی کردی عزیزم ولی درباره گناهات جز با خدا با هیچ کس حرف نزن.

فقط میدونم بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداونده.

این ناامیدی وسوسه شیطانه، خدا اگه دوست نداشت و امید به برگشتت نداشت تو الان این افکار رو نداشتی و تلاش نمیکردی برای برگشت.

تا زمانی که در این دنیا هستیم یعنی خدا به ما امید داره و فرصت برای توبه و برگشت و جبران اشتباه وجود داره💕

عزیزم یا دیگه توبه نکن یا اگر کردی پاش وایسا💪

این شیطانه که داره تورو از رحمت خدا نا امید میکنه وداره کم کم به هدفش میرسه😱

پس بلند شو تو که میدونی خدا بنده توبه کاری که خیلی توبه میکنه رو دوست داره پس همت کن ذکر لا حول ولاقوه الابالله العلی العظیم رو خیلی بگو معنیشم میشه (هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند بزرگ نیس وقتی با حضور قلب بگی شیطانم نمیتونه ارادتو سست کنه

از دوباره شروع کن از دوباره از دوباره 

اینقدر شروع کن که دیگه خسته بشی توبه ات رو نشکنی میدونم میتونی عزیز🥰😍🤩

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

عزیزم وقتی خودت پشیمونی خدا میبخشه

یه متن خوندم چند وقت پیش خیلی قشنگ بود

نوشته بود توبه دلی هس یعنی وقتی از دلت عبور کنه که اشتباه کردی و پشیمون بشی خدا بخشیده قبل از اینکه حتی به زبون بیاری

من چند وقت پیش هم اینجا یه روایتی گفتم

زمان امام رضا (ع) یه نفر که تو دربار مأمون بوده تعداد زیادی سید رو تو یه شبانه روز میکشه بعدا خیلی پشیمون میشه اما توبه نمیکرده و میگفته خدا منو نمیبخشه خبر به امام رضا میرسه ایشون می‌فرمایند بهش بگید ناامیدی الانش از درگاه گناهش بیشتر از کشتن اون همه سادات هست

ناامید شدن از لطف و رحمت خدا خودش گناهه. صدبار اگر توبه شکستی بازآی...

❤️🫂مرسی خب؟

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
منم مث توعم امیدوارم ببخشه

میبحشه ..

بیا پستارو بخون...

نمیدونم چه گناهی کردی عزیزم و درباره گناهات جز با خدا با هیچ کس حرف نزن.فقط میدونم بزرگترین گناه ناا ...

عزیزدلم ممنونم از لطفت کلی حس خوب گرفتم 

دعات میکنم🥺❤️🫂

عزیزم یا دیگه توبه نکن یا اگر کردی پاش وایسا💪این شیطانه که داره تورو از رحمت خدا نا امید میکنه ودار ...

رو چشمم🥺🥺

همین الانم میرم نمازمو میخونم

کلی دعاتون میکنم ممنونم که اینقد خوبین 

همیشه خوب بمونین 🫂

2810