2777
2789
عنوان

بهم محل سگ نمیده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 148 پست
باشه عزیزم پس همین کارو میکنم🥲

اره بعد کنجکاو میشه از اینکه تحویلش نگرفتی بعد دفعه بعد دوباره نگاه 

حالا امیدوارم جواب بده من که خودم صفرم 😄

پیش به سوی پوستی عالی و زیبا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شاید کسی رو داره،  آمارش رو دربیار😅

اگه دیدی سینگله و کیس خوبیه یکم خودت نزدیک شو بهش پیجش رو فالو کن یا همچین چیزی ، هیچ اشکالی نداره .

البته بهت بگم این پسره دقیقا چون بهت محل نمی‌ذاره انقدر برات عزیز شده. اگه خودش بیاد جلو دیگه برات انقدر مهم نیست.

جرررر🤣🤣🤣🤣خدا مرگم بده ندید بگیر اوناروالان تو طبق رفتاری که ازین پسر کردم نظر بده مهمه برام🥲

نمیدونم ولی حس میکنم یه سری از اقایون مخصوصا اونایی مه یه تیپ و قیافه ای داشته باشن بهشون زیاد توجه کنی و نخ بیشتر فاصله میگیرن ازت 

سعی کن تو چشمش باشی ولی سرد 

یعنی خیلی غیر مستقیم نخ بده خیلی چراغ خاموش 

2805
دقیقا همینه افرینحرفای منو بیخیال شینطبق چیزایی که از این پسر تعریف کردن بگین اونم بنظرتون ازم خوشش ...

اگر هم کلاسیته صد درصد بقیه رفتار هات و بهش گفتن و احتمالا داره مسخره ات میکنه و پیش دوستاش میگه *ببین اینی که همه میگن خودشو میگیره و فلانه داره برا من خودشو میکشه* و خب خیلیا از خودشیفته ها متنفرن 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
باشه عزیزم تو فشار نخور

چرا فشار بخورم؟ 😂

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

اون یه نفر هر کی که باشه قطعا من ازش بهترم.

تو از چشمهای خودت ، خودت رو تماشا نمی کنی، 

ببین قصد ناراحتت کردنت رو ندارم

تو یع شهر کوچیک زندگی می کنیم 

یه دختر بود واقعا از زیبایی تک بود و خاص، صورت سفید، چشم ابرو مشکی لبا غنچه ای صورتی بی بی فیس قدبلند

با ما همسن بود تقریبا، تو شهری که دخترا نوزده بیست ازدواج نمی کنن، همه ی خواستگاراش فقط حرف بود میرفتن پیگیر نمیشدن. این اواخر رفت زبان خوند مربی شد

بلاخره تو سن چهل سالگی ازدواج کرد

یعنی تصور کن از پسر ۱۵ ساله به بالا همه عاشق این بودن ولی خودشیفتگی اش بنظرم باعث شد تا اون سن برسه

تو از چشمهای خودت ، خودت رو تماشا نمی کنی، ببین قصد ناراحتت کردنت رو ندارمتو یع شهر کوچیک زندگی می ک ...

منظورتون چیه ازین که خودم رو با چشم های خودم نگاه نمیکنم؟میگین اخلاقم مشکل داره؟

اگر منظورتون اینه که همه میگن ، مخصوصا دوستای نزدیک و فامیلا که شناخت بیشتری ازم دارن .

ولی خب هر کس یه جوره .

خوب شاید کسی رو داره، آمارش رو دربیار😅اگه دیدی سینگله و کیس خوبیه یکم خودت نزدیک شو بهش پیجش رو فا ...

خیلییییی کیس خوبیه ببین خیلیاا.

نه اتفاقا اول اون توجه میکرد بخاطر همین جذبش شدم

حالا الان نمیدونم چرا این جوری میکنه

چجوری میشه همچین ادمی که گفتین رو جذب کرد؟

راهکار دارم در حدی که انقدر پیگیری شه حالت ازش بهم بخوره ، اما حدودا ۵ ماه اینا طول میکشه ولی خب فکر نمیکنم از پسش بر بیای 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2810