2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک همچین دروغیو میتونین قبول کنین یا نه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 53 پست
شوهرمن تونامزدی دروغ میگفت جدی نگرفتم الان بگه روزه باورم نمیشه بس که دروغ ازش شنیدم البته از نظرخود ...

جز دروغ چه اخلاقای بدی داشت ؟ یعنی کسی که چندبار دروغ بگه در مورد چیزای ساده دروغ گفتن تو شخصیتشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشجوعه ، کار نمیکنه

ببین من یکی از بهترین دوستام که خیلی هم دوسش دارم چنین ویژگی داره خیلی برام عزیزه ولی همچنان ارتباط گرفتن باهاش برام سخته چون وقتی داره باهام حرف میزنه نمیتونم بفهمم چی دروغه چی راست و این اذیتم میکنه یعنی میخوام بدونی که از رو تجربه دارم بهت میگم 

حالا تو فکر کن نزدیک ترین ادمت اینجوری باشه

حداقلش اینه که عجله نکنی و بری پیش مشاور

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
2805

تاپیک منو بخون میفهمی به آدم دروغگو فرصت دوباره بدی یا نه. 

اونی که باهاش بودم هم مثل عشق تو همش دروغای کوچیک بم می‌گفت و تهش راستشو می‌فهمیدم و نیومد می‌گفت ببخش باز دوباره تکرار می‌کرد 

تاپیکمو بخون که تهش چیشد 

تاپیک منو بخون میفهمی به آدم دروغگو فرصت دوباره بدی یا نه. اونی که باهاش بودم هم مثل عشق تو همش دروغ ...

میترسم تمومش کنم ، چیکاررکنممم ، من هم دوستشم هم پارتنرش ، همش میگه من قبل اینکه واسم جدی شی اون دروغا رو گفتم بعدش هیچ دروغی نگفتم دیگه

میترسم رابطه رو تموم کنم انگار جرئتشو ندارم ، ۶ ماه هم هست با همیم کلا

نترس از آدم دروغگو شوهر خوب در نمیاد 

الان تموم کنی بهتره یا زمانی که بری باهاش زیر یه سقف و ازش بچه دار شی و هرروز شب شاهد دروغ گفتن هاش باشی؟! 

اگه الان تموم کنی فوق فوقش دو سه هفته حالت بد میشه اصلا برو پیش مشاوره تا بهتر شی

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

جز دروغ چه اخلاقای بدی داشت ؟ یعنی کسی که چندبار دروغ بگه در مورد چیزای ساده دروغ گفتن تو شخصیتشه؟

خودش فکرمیکنه امام زاده پیغمبرزاده چیزیه وهمه دروغاشم مصلحتی بوده ولی من فکرمیکنم آدم دروغگو کمبودشخصیتی داره وبا دروغ میخواد خودشونجات بده از ضعفایی که داره یا تو ذهنش یا واقعیت

نترس از آدم دروغگو شوهر خوب در نمیاد الان تموم کنی بهتره یا زمانی که بری باهاش زیر یه سقف و ازش بچه ...

همه اینا از نظر منطقی درسته ولی خیلی بهش وابسته ام 

نمیدونممممم 

میترسم تمومش کنم

قبلا هم در مورد همچین چیزای بی اهمیتی دروغ گفته بود

این بده،در مورد چیزای بی اهمیت دروغ میگه ،ای کاش دروغی بگه ک ارزش داره ،عادت ب دروغ داره 

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
منم میترسیدم منم مثل سگ دوسش داشتم نمیدونی که چه کار هاااا که براش نکردم من مثل یه مادر بهش می‌رسیدم ...

تاپیکتو پستای اولشو خوندم 

اون خیلی مهربونه خیلی بهم اهمیت میده هیچ رفیقی نداره من هم دوستشم هم پارتنرش

یعنی مدلش ی جوریه که انگار اصلا باورت نمیشه دروغ گفتن تو شخصیتش باشه ... نمیدونم چه تصمیمی بگیرم

2810