2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک همچین دروغیو میتونین قبول کنین یا نه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 53 پست
پسری که دروغ بگه به درد ازدواج نمیخوره . چرا باید موضوعی شبیه داشتن خواهر رو دروغ بگه😐😐😐و پسری هم ...

اره منم میدونم ته این رابطه میشه شکاک شدن ولی خودش هی میگه یه فرصت بهم بده جبران میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه دلم باهاشه ، نمیدونم چیکار کنم ،

خیلی حیفی و کم سن

خیلی جا داری حالاحالاها

میدونم دلت باهاشه ولی اورمونات بعد یه ماه اروم میشه

کسی ک دروغگوعه بدون تو ذاتشه.اونم سر همچین چیزای الکی دروغ بگه

حیفه جوونیت

2805
خیلی حیفی و کم سنخیلی جا داری حالاحالاهامیدونم دلت باهاشه ولی اورمونات بعد یه ماه اروم میشهکسی ک درو ...

از طرفی خودم خیلی ازش منطقی ترم و حس میکنم سن شخصیتیمونم به هم نمیخوره ، ولی میترسم ولش کنم چون خیلی احساساتیه و من تنها دوستشم پارتنرشم هستم

اره منم میدونم ته این رابطه میشه شکاک شدن ولی خودش هی میگه یه فرصت بهم بده جبران میکنم

تصمیم با خودته ولی نظر من اینه که دروغگو ذاتش عوض نمیشه 

هرچقدر بهش فرصت بدی باز انقد بهت دروغ میگه که تهش خودت خسته شی و ولش کنی

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

چون قبلا خونواده پر جمعیت بودن برا همین تک فرزندی برا ما فانتزی بود ،همیشه میگفتیم تک فرزندیم یعنی خ ...

دور و بر ما شنیدم که قبلا میگفتن بچه تک هیچی نمیشه

نمیدونستم ممکنه فانتزی بعضیا بوده باشه

تصمیم با خودته ولی نظر من اینه که دروغگو ذاتش عوض نمیشه هرچقدر بهش فرصت بدی باز انقد بهت دروغ میگه ک ...

میترسم رابطه رو تموم کنم انگار جرئتشو ندارم ، ۶ ماه هم هست با همیم کلا 

از طرفی خودم خیلی ازش منطقی ترم و حس میکنم سن شخصیتیمونم به هم نمیخوره ، ولی میترسم ولش کنم چون خیلی ...

تو مسئول تنهایی و احساسات مردم نیستی عزیزم.عین من نباش.هورمونات الان یجوریه هم کوری هم کری.ولی بدون داری اشتباه میکنی

هروقت جلو ضرر و بگیری منفعته

اخه دلم باهاشه ، نمیدونم چیکار کنم ،

شوهرمن تونامزدی دروغ میگفت جدی نگرفتم الان بگه روزه باورم نمیشه بس که دروغ ازش شنیدم البته از نظرخودش اصلا مهم نیستن دروغاش ولی ازچشم من انداختدش این اخلاقش.هزارباردعواکردیم عوض نشداخلاقش دروغای ریز ودرشت

اعصابتوازسرراه آوردی؟

تو مسئول تنهایی و احساسات مردم نیستی عزیزم.عین من نباش.هورمونات الان یجوریه هم کوری هم کری.ولی بدون ...

دقیقا همینجوریه من خیلی منطقی و سرسخت بودم ولی الان انگار دارم معیارامو زیر پا میذارم و همش احساساتی فکر میکنم ، نمیدونم چطوری از این خواب بیدار بشم😭

2810