2777
2789

مامانای خوشگل  مبخام بدونم واقعا ارد گندم آلرژی میده؟بچه ای ک تازه میخاد غذا بخوره چیا میتونه بخوره؟ب جز فرنی ارد برنج؟سرلاک برنج هم خوبع؟توی سوپش‌ چی باید بریزم؟

مامان یه دخمل گوگولی

من یه سوپ مقوی دیدم دیروز به نظرم خوبه سیوش کردم به امید خدا واسه ۶ ماهگی بچم یه سینه مرغ و هویج و پیاز فلفل دلمه بریز تو یه شیشه نصف شیشه آب بریز درش و ببند بزار تو آب یک و نیم ساعت بپزه بعد له کن بده بچت بخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرد گندم آلرژی نمیده ممکنه بجه بهش آلرژی دلشاه باشهنون هم از آرد گندم هست دیگه مگه دست بچه نون نمیدی ...

ممنون ینی تا ۹ماهگب ارد بزنج دادین9

مامان یه دخمل گوگولی
2805

عزیزم گندم آلرژی نمی‌ده 

شاید بچه شما بهش حساسه 

وگرنه من همون اول بهم گفت یا آرد برنج یا آرد گندم 

سرلاک هم از شش ماه جفتشون یعنی هم برنج و هم گندم رو میتونی بدی 

ولی بهتره همون فرنی خودت درست کنی 

سرلاک هم مواد همون فرنی هست دیگه 

منتها دکتر بهم گفته بود حکم فست فود برای بچه رو داره 

من فقط مواردی که جایی میرفتم و نمیشد فرنی درست کنم سرلاک میدادم 

سوپ هم بعد چند روز میتونی شروع کنی 

منتها هر ماده ای بهش اضافه میکنی باید بینشون ۳ روز فاصله باشه که اگر بچه حساسیت به ماده غذایی داره متوجه بشی از چی بوده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من الان ۸ ماهشه از ۵ ماهگی سرلاک برنج دادم بعد فرنی و حریره بعدش پوره سیب زمینی الان هم سوپ ماهیچه با هویج وبرنج و سبزی میکس میکنم میدم بهش برنج شله هم با ماش و ماهیچه یا سینه مرغ درست میکنم با یه کم ماست میدم بهش موز و پوره میوه هم میدم ولی در کل فرنی حریره بیشتر دوست داره گاهی هم بیسکویت مادر میدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم گندم آلرژی نمی‌ده شاید بچه شما بهش حساسه وگرنه من همون اول بهم گفت یا آرد برنج یا آرد گندم سرل ...

ممنون از توضیحاتت کامل بود

مامان یه دخمل گوگولی
ممنون از توضیحاتت کامل بود

قربونت گلم 

پوره سیب زمینی هم قبل سوپ بده 

پوره هویج چند روز بعد 

کره هم بهشون برن 

وقتی مطمعن شدی به اینا آلرژی نداره 

بعدش سوپ درست کن و سیب زمینی و هویج و یه تیکه مرغ کره بهش بده 

همینجوری یکی یکی مواد رو اضافه کن 

ببین من تو شیشه درست میکردم گاهی با گوشت گاهی با مرغ اینجوری خاصیت مواد غذایی بهتر حفظ میشه و آب الکی بخار نمیشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

قربونت گلم پوره سیب زمینی هم قبل سوپ بده پوره هویج چند روز بعد کره هم بهشون برن وقتی مطمعن شدی به ای ...

عالی بود ممنون ک وقت گذاشتی خدا نگه داره بچه هاتون رو 

مامان یه دخمل گوگولی