2777
2789
عنوان

کنکوری بیاین لطفا

58 بازدید | 6 پست

با یه مشاور حرف زدم میگف تا بهمن باید همه درسای تخصصیتو ببندی بعدشم تستو جمع بندی

استرس گرفتم الانن هنوز به نصف کتابم نرسیدممم میرسم بنظرتوننن

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

اینجا نیا ، بخون با برنامه ۲ ماه تحمل کن میشه

روز پنج دقیقه تو تایم استراحت اینجا اومدن ضرر میزنه بنظرتون؟

اگه میزنه که اوکیه حتما کاربریمو حذف میکنم 

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز پنج دقیقه تو تایم استراحت اینجا اومدن ضرر میزنه بنظرتون؟اگه میزنه که اوکیه حتما کاربریمو حذف میک ...

عزیزم تو تاپیک زدی منم نظرمو گفتم ، این تفکر خودته که فکر میکنی جای مارو اینجا تنگ کردی مگه درس خوندن بدون تفریح میشه اصلا ؟ ، دوست داری بیا دوست داری نیا ،  اگر اعصابت خورده سر من خالیش نکن لطفا 

2805
عزیزم تو تاپیک زدی منم نظرمو گفتم ، این تفکر خودته که فکر میکنی جای مارو اینجا تنگ کردی مگه درس خوند ...

شما گفتی نیا منم خواستم بدونم اومدنم به درس آسیب میزنه یا نه اعصاب شماهم همچین اوکی نیس وگرنه برای یه همچین سوالی لازم نبود انقدر گارد دعوا بگیرید

خوشحال شدم👋

شما گفتی نیا منم خواستم بدونم اومدنم به درس آسیب میزنه یا نه اعصاب شماهم همچین اوکی نیس وگرنه برای ی ...

من بالا گفتم بهتره نیای چون آسیب میزنه و سرگرم میشی تو اشتباه متوجه میشی به من چه مربوطه ؟ نه من نشدم شرمنده 

من بالا گفتم بهتره نیای چون آسیب میزنه و سرگرم میشی تو اشتباه متوجه میشی به من چه مربوطه ؟ نه من نشد ...

به سلامت