2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 157587 بازدید | 1485 پست
خب باید همه رو توی همون پست اول بگه اما جدا از شوخی بعضی خانم ها حس میکنن هنوز همون بچه 16 ساله 17 ...

یکی از جاریهای من دقیقا همینه.

۱۷ساله ازدواج کرده،هنوز میگه من بچه بودم شوهر کردم.(۲۰سالش بود)

خب بابا اونوقت بچه بودی،سالها از اون زمان گذشته ،الان یه مادر و یه همسری🥴

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

کار خوبی نیست به قید قرعه ...نهایت بزارید ماهی ی بار هر بار خونه یکی باشه قرعه‌کشی کنید یهو ی نفر سه بار پشت هم درمیاد خب شاید سخت باشه براش 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سالاد الویه یکی از زمان برترین و پرهزینه ترین غذاهاس و خیلی سنگینه ما شام حسابش میکنین و خیلی هم خوشم میاد

چای هم زنای اونجا بابد دوباره درست میکردن تعارف میکردن جاریت تک و تنها چندتا کارو کنه حتما یادش رفت.

میوه هم چون تعداد زیاد بود شاید ظرف میوه ب اندازه نداشت

نظر من اینه این قرعه هارو جمع کنید هرکس دلش خواست خودش دعوت میکنه،خودمونو بزور بکسی تحمیل نکنیم بهتره.

هرچند کار جاریتم خیلی زشت بوده بالاخره مهمون حرمتش واجبه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
2805

عزیزم اتفاقا از ی جهت خوبه، مهمونیای بعدی رو راحت تر کرده.

هر چی تواین مهمونیا سطح توقع بیاد پایین  زن خونه راحت تره ،کمتر خسته میشه و بیشتر بهش خوش میگذره، خرج کمتری هم رو دوش خودتون و شوهرتون هست. 

ضمنا اگر خیلی تجملاتی و متناسب جیبشون میگرفتن معذب می‌شدید که نمیتونید در اون حد براشون جبران کنید

از چشم و هم چشمی جلوگیری کرده 

ما خودمون جنوبی هستیم رسم داریم اگر دعوت کردیم شام مجلل بدیم

اما یکی از اقوام شیرازی هستن دعوت کردن شام بیاید پیش ما شیرازیا عادت غذاییشونه شبا شام سبک بخورن آش و سالا ماکارونی درست کرده بودن ماهم‌ناراحت نشدیم‌چون خیلی فضا گرم و‌صمیمی بود مرتبم تعارف میکردن مثلا لیوان کم بود جلوی ما میذاشتن حاضر بودن خودشون نخوردن

البته بگم‌اقوام‌دور هست ما انتظاری نداشتیم برامونم جالب بود

اما شمارو‌نمیدونم که عادتای غذاییتون و رسماتون چیه

من فقط چون برام عجیب بود تاپیک زدم ببینم نظر بقیه چیه ، نرفتم پشت بنده خدا بد بگم به فامیلم که اینجو ...

اسی منم قبول دارم 

کسی یا مهمون دعوت نکنه یا دعوت کرد درست و حسابی پذیرایی کنه 

بعضی ها چای فقط با قند بهشون می‌چسبه و حتی اگه بهترین شیرینی و شکلات ها هم باشه بهشون نمی‌چسبه

بعد خودشون که مهمونی های قبلی دیده بودن که خانواده همسرش چای خورن یا نه 

اگه چای خور باشن و یه بار فقط آورده براشون کارش اشتباه بوده

بعدم اونای که مهمون دعوت میکنن و خودشون میشینن ته مهمون ها آشپزخونه رو تمیز کنن رو اصلا درک نمیکنم

واقعا نی نی سایت شهر عجایبه

رفتار میزبان خوب نبوده

کسی که ده سال تو مهمونی ها و دورهمی ها شرکت مستمر داشته و اتفاقا از این مهمونی ها و دورهمی ها استقبال کرده باید بهتر میزبانی می‌کرد

وقتی بعد از ده سال برای بار اول به خانواده همسرش یه شام داده میتونست کنار چای یه قندون بذاره،ما ایرانی هستیم و کنار چای از قدیم قند بوده هرکی میخواست برمیداشت هرکی نمی‌خواست برنمی‌داشت؛بشقاب به تعداد مهمان بذاره

کسی که از یک ماه قبل دعوت کرده و دوباره پیامک داده و یاد آوری کرده که حتما بیاید، میتونست دو کیلو خیار و نارنگی بخره بعد شام تعارف کنه هزینه ای هم نداره درصورتی که استارتر گفت وضع مالیش اوکی هست

کسی که بعد ده سال اولین بار مهمونی داده نباید سرش با گوشی گرم کنه و مهمون ظرف شام و بشوره و جمع کنه

اینا همه دور از ادب و آداب مهمانداری هست

هیچ کدوم از این ها هزینه ای نداره اما یه کم ادب لازم داره که ظاهرا ایشون نداشتن

استارتر حق داشت تعجب کنه!

در مورد شام به نظرم اوکی بوده چون بنا بر خودمونی بودن جمع بوده

اما من خودم برای مهمونی که بار اول میاد الویه نمیذارم سر سفره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
2810