2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 120260 بازدید | 1295 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
جاری های من همشون دورهمی زرشک پلو با مرغ گذاشتن با سوپ من نمیخوام بذارم ب نظرت الان ۴مدل فینگرفود با ...

شماهم یه غذای رسمی با برنج درست کن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
خودشون گفتن ن من میخواستم قورمه سبزی درست کنم

الان میگن نه بعدش میگن غذاش فلان بود به ذایقه ما نمیخورد فینگر فود کلی زحمت داره ولی به چشم آدمای سنتی نمیاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اشتباه من بودم عذر میخواهم❤️

کاترین خانم کاملا مشخصه جاری راضی نبوده از مهمونی و شاید ارتباط با خانواده شوهر پذیرایی رو بزاریم کنار این حرف که در جواب تشکر بگن همش از بیرون بود خیلی زشته

شاید هر بار دعوت میشده جواب دعوت نمیداده بخاطر این بوده که دیگه دعوتش نکنن

اما شما هم خیلی ایشون رو زیر ذره بین گذاشتین و بشقاب برای پوست شکلات و قند و آجیل ایراد بنی اسرائیلی بود و بیان کردن غذا در حالیکه در حد همون ترکیب خودتونه باعث نظر مخالف کاربرا شد

اما خوب جواب دادن کاربرا نشان از شخصیت بالای شما داره🌹

خودشون گفتن پیراشکی درست کنم من روم نمیشه میگم چتد مدل درست کنم

شاید اونا برای راحتی و خوبی شما گفتن 

میتونید مثلا پیراشکی درست کنید و کشک بادمجون و یکی دو مدل غذای این چنینی که طبق میل اونها هم باشه

حتما کار مهمی تو گوشی براش پیش اومده

اونقدر مهم که مهمون توی آشپز خونه کار کنه اون روی مبل لم بده ی ساعت ...و حتی وقت ی عذر خواهی کوتاه نداشته که من کاری برام پیش اومده ....اینقدر بیهوده طرفداری جاری رو نکنید ....قبول کنید بعضی کارهاش از روی منظور بوده ....که خودش بهتر میدونسته داره چکار میکنه

شاید اونا برای راحتی و خوبی شما گفتن میتونید مثلا پیراشکی درست کنید و کشک بادمجون و یکی دو مدل غذای ...

ن بابا اونا میگن قورمه سبزی رو خودمون درست میکنیم اما مثلا پیراشکی رو نمیتونیم زحمت زیاد داره منم گفتم چن مدل درست کنم منو سیو کن عکس پذیراییمو میارم میذارم برات ببین 

کاترین خانم کاملا مشخصه جاری راضی نبوده از مهمونی و شاید ارتباط با خانواده شوهر پذیرایی رو بزاریم کن ...

نظر خود من اینه جاریم یک اختلافی یا ناراحتی با برادر شوهرم داشته شاید و می‌خواسته یک جوری ناراحتیشو نشون بده چون اصلا خانم نابلد یا جوون و خامی نیست که ندونه 

به هر حال میگم من چون حقیقتا این خانوم دوست داشتم و خوشحال بودم ازین که قراره شام برم خونشون و به قول معروف میزبان من بودن شاید توقع زیادی داشتم ازشون و حرف شما متینه❤️

2810