2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 152826 بازدید | 1458 پست

استارتر بنده خدا چقد تو این تاپیک بعضیا با اون زبون تندو تیزشون نیشت نزدن کاش تاپیک نمیزدی اینجا هیچوقت طرف حقوق نمی‌گیرم.اره الویه غذای مناسبی برای کسی که اولین‌بار دعوت شدید خونش نبوده .جاریست هم مهمونداریش ضعیفه شما هم مثل خودش رفتار کنید

بخدا من خیلی مهمان نوازم، هرکس میاد خونم دوس دارم هرچی توخونم هست بزارم جلوشون، همیشه با روی خوش مهمون می‌پذیرم، همیشه میگم اینا که هرشب نمیان خونه ما نهایت سالی سه چهار بار، پس دوس ندارم هیچ وقت برای مهمون کم و کثرت بذارم، وضع مالیمون هم معمولیه، واقعه اینجور مواقع باید دلت بزرگ باشه🫠

‹ دلخوریه من اینشکلیه که فقط بلدم ساکت بشم ›                                                                                      پدرم خیلی دلم برات تنگ شده 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من صد بار چای تعارف می کنم

قبل از شام بعد از شام میوه میارم

یه مدل غذا درست می کنم اما انقدر برای همون غذا انرژی می ذارم و با دقت درست می کنم که طبق گفته مهمونام غذام واقعا خوشمزه می شه

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
2805
استارتر بنده خدا چقد تو این تاپیک بعضیا با اون زبون تندو تیزشون نیشت نزدن کاش تاپیک نمیزدی اینجا هیچ ...

بنظر مم ک کار جاری اسی طبیعی بود چون بین خودشون قرار گذاشته بودن غذا حاضری باشه!!!حالا چ برای اولین بار اومده باشن چ صدمین بار!ماهم همچین برنامه ایی گذاشته بودیم ک صد البته ب قیل و قال و کدورت منجر شد .....

یعنی سالی یکبار ۱۰-۱۵ نفر که خواهر و برادر و خانوادشون هستن رو کسی دعوت کنه؛ زیادی هست و صورت خوشی ن ...

من به خواست خودم دعوت میکنم هیچ اجباری تو دعوت نیست چهارچوب زندکی من با جاری این خانم متفاوت  دوست عزیز

من به خواست خودم دعوت میکنم هیچ اجباری تو دعوت نیست چهارچوب زندکی من با جاری این خانم متفاوت دوست ع ...

خب این خانم خودش موافق این برنامه بوده

وقتی موافق بوده پس نباید مقایسه کرد با خانواده ای که این مدلی نیست

ولی در کل کسی که سالها خونه همه میره و موافق برنامه هست و به هیچ مهمانی این قرعه نه نگفته و رفته؛ پس وظیفه اش هست که جواب پس بده.  سالی یکبار هم جواب این موضوعه و زیادی نیست.

من بدشون رو نگفتم که میگم کارشون عجیب بود نگفتم غذاش فلان و خونش فلان بود و اینا!!میخواستم ببینم نظر ...

کاری به بقیه چیزا ندارم ولی سوپ و الویه عجیبه. همخونی ندارن.. اولین بار بود میشنوم

خب این خانم خودش موافق این برنامه بودهوقتی موافق بوده پس نباید مقایسه کرد با خانواده ای که این مدلی ...

این خانم هم شام داده اسی میگن سوپ و الویه بوده چرا ؟ در صورتی که خودشون ماکارونی و کوکو دادن من تمام حرفم اینه وقتی هرماه میخوایید دوستانه برید خونه همدیگه پس درست نیست بخاطر چهارتا ظرف پشت کسی حرف زده شه و باز هم میگم باید ها و نباید های زندگی دیگران رو ما تائید نمیکنیم دوست عزیز لطفا دیگه ریپ نزن 

من به خواست خودم دعوت میکنم هیچ اجباری تو دعوت نیست چهارچوب زندکی من با جاری این خانم متفاوت دوست ع ...

چقدر شما غیرمنطقی صحبت میکنی.

مگه میشه بری مهمانی خونه ی کسی ولی خودت مهمونی ندی!!!!

خب این خانم اگه دوسنداره و از نظر شما زورکی داره مهمونی میده میتونه خودشم مهمونی خونه ی کسی نره.

من خودم دو بار ک میرم مهمونی خجالت میکشم بار سومم برم.

بار سوم میشم میزبان.

اینکه شامش چی بود رو کار نداریم.ولی واااقعا نمیتونس دو دست بشقاب ساده ارزون قیمتم بخره؟؟؟؟

این نهایت بی احترامی ب مهمانه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

اسی برعکس چیزی که از شخصیت و ادب جاریت گفتی خیلیم بیشعوره هم اون هم شوهرش 

آدم بعد ده سال میخاد شام بده یه پذیرایی قشنگ میکنه 

جریان بشقاب و قندم بازم از بیشعوری و نفهمیشون بوده

2810