2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 157803 بازدید | 1487 پست
اگه بریز بپاش میکردن پولدار نمیشدن☺️

به نکته ی خوبی اشاره کردی و هرچی فقیر تو محله ی ماست تو حیاطشون هر روز کباب و جوج میزنن ولی پولدارا خبری از این چیزا نیست براشون خخخ همه برعکس فکر میکنن اونا پولدارن و بقیه فقیر

ولی اخر سر اونا تو قبض و بدهی و وام و ...

ولی اون پولداره شب خیلی آروم میخابه انگار تو اسطوخودوس خابیده

سوال یا مشاوره درباره ی برنامه نویسی ، ارز دیجیتال ، سئو و ... بود تو تل گرام بپرسین ایدیم اینه @gutyuvasi

من جلوتر نوبتم بود کشک بادمجون و اش دادم با مخلفات اونم چون میدونستم تقریبا تمام اعضا کشک بادمجون دو ...

یسوال بجای کشک و بادمجون و آش برنج با قورمه سبزی می‌دادی بهتر نبود؟؟اخه آش و کشک بادمجون هم پرزحمت تره هم از لحاظ هزینه شاید بیشترم بشه آخه پلویی برا مهمونی بهتره 

یا جاریتون بجای الویه و سوپ همونو مرغ درست میکرد هزینه ای انقدی فرقش نمیشد 

البته هرکسی ی نظری داره نظر من اینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

خوب پس قصدشون نه بی احترامی بوده نه خساست،  خواستن ساده برگزار کنن😂

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

2805

کلا به اسی وبحث مهمونی جاریش کاری ندارم ولی بعضی ها به خونه مردم زور دارن بابا یکی ازشلوغی و رفت امد خوشش میاد ویکی خوشش نمیاد باید به سلیقه هم احترام گذاشت 

بعضی هاعادت دارن همش دوست دارن هرشب یه جا برن مهمونی 

یکی هم دوست نداره خلوت وارامش خودش رو بیشتر دوست داره

یسوال بجای کشک و بادمجون و آش برنج با قورمه سبزی می‌دادی بهتر نبود؟؟اخه آش و کشک بادمجون هم پرزحمت ت ...

من خودم اصلا دوست ندارم غذایی غیر پلو بدم به مهمون 

ولی چون قرار بر غذای غیر پلویی ‌ ساده بود میخواستم خورشت درست کنم که فکر کنم می‌خوام کلاس بذارم 

خواستم مثل بقیه مهمونی بدم . وگرنه خودمم اصلا دوست نداشتم غذای اینطوری مهمون کننم😢

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

ما هم چند تا دوست آشنا داریم، کله گنده ترین آدم ممکن هم شام بره خونشون اولویه و سوپ درست میکنن. نهایت فلافل آماده سرخ میکنن و باگت میزارن وسط میگن بیاید لقمه بگیرید. کلا مدلشونه. ناهار بری خونه شون اینجوری نیستا. شام سبک خوری دارن.

باید اینم توجه کنی ممکنه یکی خونه و ماشین و زندگی باشه ولی زیر قسط و قرض باشه و نتونه واسه یه طایفه آجیل بخره بزاره رو میز.

دقیقا یه وعدست دیگه😐

خیلی از افراد برای وعده غذایی خودشون قرار میدن اما برای مهمون جالب نیست

بیشتر برای عصرونه یا مهمونی هایی مثل تولد همراه چند مدل دیگه مثل سالاد ماکارونی و فینگر فوت استفاده میشه

ما فقط عیدی خونشون رفتیم و توی کل ده سال در حد یک یا دو شب پیش اومده دعوت شدیم اونم نه به صرف شام!در ...

مگع نمیگی قرعه میندازیم تو این ده سال به اسم اون نیافتاده بود...؟؟و اینکه من حسم‌گفت با شوهرش لجبازی کرده و این کارو کرده وگرنه با شما مشکلی نداشته...به چیزی رو خواسته از شوهرش انتقام بگیره 

مگع نمیگی قرعه میندازیم تو این ده سال به اسم اون نیافتاده بود...؟؟و اینکه من حسم‌گفت با شوهرش لجبازی ...

یک ساله قرعه کشی میکنن هنوز یک باره 

اره خودمم حس کردم با همسرش یک بحثی داشتن احتمالا 

هرچی که عجیب بود 🫠

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من مهمونی های عجیب تر از این رفتم. همیشه هم خونه خالم اتفاق افتاده. خونه و ماشین آنچنانی و ارث زیاد داره شوهر خاله م. ولی درآمد کم داره از شغلش. عجیبه برام مدل صرفه حویی شون به شدت. به بار عدسی دادن شام فقط. یه بارم رفتیم پیک نیک دیدم سیب زمینی و تخم مرغ آب پز درآوردن!!!! تازه خانواده دوست دخترشون هم مهمون پیک نیک بود. یه سری هم که افتضاح بود رفتیم خونه شون خاله م گفت چی بپزم. از عصر با هم بودیم شب رفتیم خونه شون. ما تعارف کردیم گفتیم هیچی سیریم عصرونه دور هم ساندویچ خونگی ریز خورده بودیم. بعدش اونم شام نپخت  دیگه من گشنه خوابیدم خونه شون. خونه شون با شهر ما یک و نیم ساعت فاصله داره. 

من کار این ندارم کی چی درست کرده یا قصدش بی احترامی بود یا نه. ولی خداییش این رسم مزخرف چیه دیگه کی همچین رسمی برپاکرده اونم الان که مردم مثل بلانسبت خر بایدکارکنن تا مرغ یا روغنشون جور شه یا وسایل بچه هاشون هزارتاکوفتو زهرماری. واسه خودتون بشینید خونه هاتون قشنگ زندگی کنین. بعدشام گاهی اوقات برین خونه یکییشون شب نشینی

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

من جلوتر نوبتم بود کشک بادمجون و اش دادم با مخلفات اونم چون میدونستم تقریبا تمام اعضا کشک بادمجون دو ...

اتفاقا چند وقت قبل یکی تاپیک زده بود که خونه ی اقوام دعوات بودیم کشک بادمجون با آش داده بود..کلی هم مسخره کرده بود..فکر کنم یکی از مهمونای تو بوده اسی،🤣🤣🤣

من مهمونی های عجیب تر از این رفتم. همیشه هم خونه خالم اتفاق افتاده. خونه و ماشین آنچنانی و ارث زیاد ...

خودمم یه سری سوتی دادم. دوستم گفت میاد خونه مون با پسرش. منم با دختر بچه تنها بودم. یه لازانیا درست کردم که دور هم بخوریم در حد عصرونه‌. یهو در باز شد سه نفری با شوهرش اومدن. هول کردم سریع زنگ زدم شوهر منم اومد. آنقدر عرق شرم ریختم سر شام. 

2810