2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 154947 بازدید | 1466 پست
اسی شما درنظر داری واسه شام چی بدبد؟

من جلوتر نوبتم بود 

کشک بادمجون و اش دادم با مخلفات اونم چون میدونستم تقریبا تمام اعضا کشک بادمجون دوست دارن 

ولی الان با نظر کاربر ها به فکر کردم و حس میکنم شامم بد بوده 😢

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من خودم جاریم هر ماه دعوت می کنه و من مجبور میشم برم چون شوهرم زور می کنه نرم دعوا میشه .و انتظار دا ...

چه جاری مهربونیت که هر ماه دعوت می‌کنه حالا شما هم به رسم ادب هر سه یا چهار ماه شما هم دعوت کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه موافق قرعه کشی و این رفت و آمد ها نیستن قضیه فرق میکنه. 

من خودم اصلا از این مدل مهمونی ها خوشم نمیاد 

دوست دارم با رغبت کامل دعوت کنم و طرف هم با میل خودش دعوت کنه. 

وگرنه بعد شام میرم. 

از طرفی ببینم کسی تمایل نداره به رفت و آمد از لیست افرادی که باهاشون معاشرت دارم حذفش میکنم. 

خلاصه احتمالا وقت و حوصله ی این دید و بازدید رو ندارن و مجبورن همراهی کنن علاقه ای ندارن 

آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

من اسی باشما موافقم کلا همجین پذیرایی درحد یه خانواده وضع مالی متوسط هم نبوده چه برسه به پولدار ،بعضی پولدارا گدا هستن به همه نمیشه گفت پولدار،فقط بیشتر از پذیرایی جاری ازکاربرایی که طرفداریش رو کردن درتعجبم😅

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

2805
به جای قرعه کشی ماهی یک بار تعیین کنید از قبل خونه کی باشه اینطوری هر نفر از پنج شش ماه قبل می‌دونه ...

اصلا لزومی به قرعه کسی نیست هر کسی دوست داشته باشه دعوت می کنه هرکیم که نه دعوت نمی کنه 

و کسیم که میره می دونه باید بازدید پس بده 

اینطوریم کسی تو رو نمی مونه هرکسی دوست داشت مهمونی میره و دعوت می کنه ولی قرعه کشی و زور خوب نیست

من جلوتر نوبتم بود کشک بادمجون و اش دادم با مخلفات اونم چون میدونستم تقریبا تمام اعضا کشک بادمجون دو ...

استارتر غذای خودتم درحد جاری بوده پس گلایه ای نباید بکنی

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

من جلوتر نوبتم بود کشک بادمجون و اش دادم با مخلفات اونم چون میدونستم تقریبا تمام اعضا کشک بادمجون دو ...

اسی خوب شام شما هم در حد همون جاریت بوده خوب 

من فکر کردم زرشک پلو با مرغ یا کباب گذاشتی خودت

اسی خوب شام شما هم در حد همون جاریت بوده خوب من فکر کردم زرشک پلو با مرغ یا کباب گذاشتی خودت

دقیقا غذای خودشم درحد جاری بوده فکرکردم خودش دونمونه غذا مثل زرشک پلو مرغ و قورمه ای چیزی درست کرده

استارتر غذای خودتم درحد جاری بوده پس گلایه ای نباید بکنی

بابا به پیر به پیغمبر من از غذا شکایتی ندارم بخدا آنقدر خوشمزه بود که هنوز مزش زیر دندونمه 

من صرفااااا به خاطر این راجع به غذا حرف زدم که از ترکیبش با سوپ تعجب کردم همین 

به قرآن نمی‌دونم چطوری بگم دیگه من اصلا مشکلم غذا نیست من از نوع پذیرایی و برخورد یکم ناراحت شدم همین

نه سال هاست ازدواج کردن و ولی اولین بار بود شام دعوت شدیم

اگر چند ساله ازدواج کرده و این رسم و دارید و این اولین باری بود که شام داده مشخصه که دوست نداشته و کاری کرده که دیگه کسی نره خونش

اتفاقا خیلی رسم‌خوبیه ،در حد غذای سبک آدم همدیگرو ببینه چه اتفاقی میفته ،مخصوصا واسه بچه ها ،ولی خب الان دیگه خیلی ها دوست ندارن همدیگرو ببینن و تنهایی رو دوست دارن ،سخت نگیر ،حالا دفعه بعد اگه قرعه به نامش افتاد و دعوت نکرد بدونید دوست نداره سعی کن نری خونش ،دوست نداره خب

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
چه جاری مهربونیت که هر ماه دعوت می‌کنه حالا شما هم به رسم ادب هر سه یا چهار ماه شما هم دعوت کن

نه اتفاقا 

من بارداری استراحت مطلق بودم می گفت دعوتم کن علنی بعد کباب گرفتم غذا گفت چرا تدارک ندیده پشتم اعل غیبت 

منم گفتم شرایط من با تو یکی نیست منم دروان قبل بارداری باید می دیدی چه مهمونی می گرفتم 

و توقعم از کسی نداشتم دلی می کردم 

ولی انتظاراتش بالا و منم دوست ندارم به خاطر این رفتارش رفت و آمد داشته باشم چون نه تایمش دارم شاغل و بچه کوچیک دارم نه از شخصیت که پشت همه حرف می زنه خوشم میاد 

بیشتر سبک پذیرایی کردنش تو چشم تا خود غذا

درسته ولی عزیزم جاری بحثش این بود که سوپ وسالادالویه پیش غذاست 

اسی خوب شام شما هم در حد همون جاریت بوده خوب من فکر کردم زرشک پلو با مرغ یا کباب گذاشتی خودت

برای این دوره قرار بر غذای ساده بود گفتم که از الویه تعجب نکردم از ترکیبش کنار سوپ تعجب کردم 

تازه من اولین باری که دعوتشون کردم سه نوع خورشت و انواع دسر و ...درست کردم یعنی بحث تحویل نگرفتن نبود فقط نمی‌خواستم خودنمایی کنم این بار

2810