2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 154644 بازدید | 1466 پست
اسی یه سوالچندتا خانواده این که قرعه میندازین؟؟اگه زیاد باشین واقعا سخته این جمعیت رو شام دادناگه کم ...

کلا یک ساله این رسم راه افتاده و همه یک بار مهمونی دادن 

شیش هفت تا خانواده ایم ولی اکثرا آدم بزرگن و بچه کم دارن 

تقریبا ۲۰ نفر 

خواهر شوهرام و حتی مادر شوهرم خیلی هواداران و کمک میکنن 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به غذا و... کار ندارم کاربرا برام عجیبن میگن رودرواسی گیر کرده گفته بیاید ولی من میگم کسی که دوست نداره مهمونی بده خودشم مهمونی نمیره نمیشه که با سر همه جا بری مهمونی ولی موقع پس دادن مهمونی ناراضی باشی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
2805

اه چقدر این مهمونی های زورگی مزخرفه

خانواده همسرمنم این رسم رو داشتن هرپنج شنبه خونه یه نفرجمع میشدن 

حتما هم باید غذای مفصل میزاشتی

تعدادمهموناهم به بیست نفرمیرسید

به غیراز خستگی و دردسر مهمونی بااین هزینه های گرون

اگه یه نفر نوبتش نمیتونست مهمونی بگیره بقیه یه جور ناراحت میشدن انگار بنده خدا قتل کرده

فکر کنم شما ادم پر خور چاقی باشید اخه خواهر جان کجا الویه سوپ پیش غذاس تازه دستش درد نکنه دو نوع غذا ...

پر خور و چاق😭دیگه واقعا پاسخی ندارم ...

نه صفحه رو خوندم.فقط اعصابم خورد شد.چقدر یه عده از کاربرا نمیخوان که بفهمن استارتر چی میگه.حتی میگن ...

۸۰درصد نظر تنبلا این بوده 

فقط حرف و نظر دارن برا کاروفکر ،،،آبروداری ومهمانوازی،وشعور دیگه کله شون کارنمیکنه یا الکی،خودشونومیزنن،به نادونی یاحقیقتا نادانن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

چقد آدمای ایرادگیر و عیب جویی هستین 

حالا همین جاریت بیاد خونتون همون سوپ و سالادالویه رو هم نمیزاری جلوش 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
چقدر رسم بدی دارید حس میکنم مال پایین شهره این رسما

ما که پایین شهر نیستیم ، شهرستانی ایم.

ولی پایین شهری ها مشکلشون چیه؟!

چی بگم هرچی بقیه میگن استارتر نمیخواد قبول کنه کارشون زشت نبوده چون فقط جنبه دورهمی داشته نه مهمونی ...

بایدقبلا سفرشو میدیدن خونشو میدیدن ،دوبار پذیرایی میشدن،،،،بعدش بشه دورهمه،،،دوستانه وساده

نه باراول قبول کن کارصاحبخانه زشت بوده یاتنبله

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
ادبیاتتون یک ذره بیرحمانه نیست؟! میگم فکر کردم پیش غذاعه ولی بعد به همسرم گفتم شام سوپه احتمالا.نمی‌ ...

عزیزم خودتو ناراحت این عقده ای ها نکن. کاملا حق داری. ایشونم فکر کرده همه مثل تک و طایفه ی خودشن که سر همدیگه خراب شن! کافر همه را به کیش خود پندارد😊

سخنی ندارم! 

من خودم سالی که عقد بودم برای اولین بار تو مهمونی خانواده همسرم شرکت کردم بعداز چندهفته که همه نوبتشون شد ومهمونی دادن یه جور برخورد کردن که با زبون بی زبونی بگن که نوبته منه هفته دیگه مهمونی بدم 

حالا من تو دوره عقد نه خونه ای نه وسیله ای اصلا درک نداشتن

منم مجبور شدم مواد غذایی خریدم وخونه مادرهمسرم مهمونی دادم

ما که پایین شهر نیستیم ، شهرستانی ایم.ولی پایین شهری ها مشکلشون چیه؟!

من،خوشم اومد،،، کاش همه اینجوربودن

کسی خوشش نیاد اهل کینه ودو بهم  زنیه،،،چراباید افراد یک خانواده همو نبینن؟

2810