2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 160166 بازدید | 1499 پست
من برای تولد دخترم به صرف کیک و میوه و شیرینی و الویه شام دعوت کردم

به نظر من تولد فرق می‌کنه با شام خانوادگی 🫠وگرنه من خودمم همیشه توی تولد ها الویه و سالاد ماکارونی و ...درست میکنم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

زن. عموی شوهر منم اومده بودن خونمون شوهرم 4چهار سال پیش عروسیشون دو تومن خرج کرده بود بعد ما بعد ازدواج واسه اولین بار اومدن خونمون همه پدل دادن چز اونا خرش یه روز زنگ زد گفت 500 تومن زدم به کارتت فلانی 

دو تا خونه یه مطب و با یه مغازه دارن با دوتا ماشین مدل بالا 😐

اگه فوش دادی جواب ندادم بدون از بیشعوری خودت بوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین بخدا تازه تمام تلاشم و میکنم حتی توی گفتار هم با احترام از جاریم اسم ببرم که سوءتفاهم پیش نیاد ...

ولشون کنید اینها تو هر تاپیکی فقط آماده باش هستن حمله کنن خدا بده برکت هر چی دوست داشتن بگن خود واقعیشون نیستن که اگه بودن دنیا ول و بلبل بود

الهی به امید تو
خب وقتی اسم دوره میاد یعنی همه میگن من دوست دارم هرماه ببینم شمارو هروقت نوبتم شد هم شرتیطشو دارم ک ...

اگر کسی ناراضی باشه تو مهمونی ها ی دیگران شرکت نکنه وکسی هم توقع میزبانی ازش ندارم نه اینکه همه جا بره بخوره وبعد به خودش که برسه ناراضی باشع

2805

اه اه حالم از این گدا بازی ها به هم میخوره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خب وقتی اسم دوره میاد یعنی همه میگن من دوست دارم هرماه ببینم شمارو هروقت نوبتم شد هم شرتیطشو دارم ک ...

این پیشنهاد خود اعضای خانواده‌شان (پسر ها و دختر ها و پدر و مادر) بود و همه عملا موافق بودن جز یکی دو نفر 

وگرنه من خودمم موافق این دوره نبودم

زن. عموی شوهر منم اومده بودن خونمون شوهرم 4چهار سال پیش عروسیشون دو تومن خرج کرده بود بعد ما بعد ازد ...

چقدر کار بی ادبانه ای😬وای خدا چطوری آنقدر راحت میگیرن دنیارو حالا خوبه ما ایرانی ها یکم آداب معاشرت بلدیم مثلا

وقتی بعد از چند سال برای اولین بار شام رفتن خونشون ادب حکم میکنه بهتر تدارک ببینن خونه ی بقیه کوکو و ...

خب اسی میگه قرار شده تو دوره غذا ساده باشه اونم پیش خودش گفته اگه چندمدل غذا درست کنم شاید بقیه ناراحت بشن ک چرا تجملاتیش کردی ماهم مجبورشیم اینجوری بذاریم بنظر من بازم سوپ و الویه از کوکو خیلی بهتره

اسی یه سوال

چندتا خانواده این که قرعه میندازین؟؟

اگه زیاد باشین واقعا سخته این جمعیت رو شام دادن

اگه کمین بازم سخته هرچند ماه یه بار هی بخواین مهمونی بدین

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
آخه سوپ و الویه هر دو پیش غذا محسوب میشن باور کن من خودم منتظر بودم غذا اصلی رو بیارن آخه خانم خونه ...

فکر کنم شما ادم پر خور چاقی باشید اخه خواهر جان کجا الویه سوپ پیش غذاس تازه دستش درد نکنه دو نوع غذا اورده گذاشته تو سفره اخه این چ رسمیه ادم باید چند نوع غذا بزاره تو سفره ادم دیگه لذت مهمونی رو نمیبره ک اونم تو این همه گرونی بیایم توقعاتمونو کم کنیم بخدا با این توقعات همرو از خودمون دور میکنیم ها

اگر کسی ناراضی باشه تو مهمونی ها ی دیگران شرکت نکنه وکسی هم توقع میزبانی ازش ندارم نه اینکه همه جا ب ...

الان اسی میگه ناراضی بودم اما وقتی همه هستن مجبور شده شرکت کنه 

من میگم وقتی تو دوره بقیه کوکو و ماکارونی بوده خب سوپ و الویه نسبت ب اونا خوبه دیگه 

اما درکل مخالف این دوره هام

2810