2777
2789
عنوان

وایی باز جمعه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 28 پست
سلامارزش نداره بخاطر درس به خودتون استرس بدیددرس خوبه هاولی نه تو جامعه مااز نظر من الان اونی که لیس ...

استرس چیه دارم روانی میشم به خاطر درس خواب ندارم خوراک ندارم خودم رو کلا فراموش کردم آخرم همه نمره هام خراب تپش قلب گرفتم معده درد گرفتم موهام همه ریختن دارم میمیرم دیگه کاشکی بمیرم تموم شه این کابوس تازه کلاس دهمم هنوز مونده😭😭😭😭😭😭😭😭 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

درس چی چندمی مگاه اه سر درس اینطوذی نکندر اینده انقد مشکلات هست ک درس در مقابلش هیجی نیسول کن انرزیت ...

دهم انسانی دارم روانی میشم از استرس درس کاشکی تموم شه این کابوس لعنتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس چیه دارم روانی میشم به خاطر درس خواب ندارم خوراک ندارم خودم رو کلا فراموش کردم آخرم همه نمره ه ...

اخه چرا باید استرس بگیرید

الان خود من لیسانس مهندسی دارم

خدا شاهده هرجا رفتم برای کار دولتی قبولم نکردن

به خدا یکی دوتا از دوستان دیپلم داشتن

با پارتی استخدام شدن

کاربر آقا هستم
اخه چرا باید استرس بگیریدالان خود من لیسانس مهندسی دارمخدا شاهده هرجا رفتم برای کار دولتی قبولم نکرد ...

خوشبحالت درست تموم شده از این کابوس لعنتی راحت شدی من تا سال کنکورم پیر میشم اگه اینجوری ادامه بدم شایداصلا زنده نمونم دوماه گذشته اینجوری شدم تو سه سال که دیگه ..

رشتم انسانی هست 

2805
خوشبحالت درست تموم شده از این کابوس لعنتی راحت شدی من تا سال کنکورم پیر میشم اگه اینجوری ادامه بدم ش ...

ای کاش برمیگشتم به دوران مدرسه.....

یه روزی حسرت این روزا رو میخورید

کاربر آقا هستم
ای کاش برمیگشتم به دوران مدرسه.....یه روزی حسرت این روزا رو میخورید

هیچ وقت حسرت نمیخورم دارم روانی میشم حسرت چی رو بخورم الانم اصلا حسرت دوران بچگی راهنمایی ابتدایی رو اصلا نمیخورم زودتر این دوران گوه تموم شه راحت شم حالم بهم میخوره از همه سالای مدرسم متنفرم که جز اعصاب خوردی فشار روانی هیچی برام نداشتن جز تحقیر شکستن غرور استرس هیچ چیز دیگه ای این مدرسه لعنتی برام نداشته تا حالا 

عزیزم حتما به روانشناس مراجعه کن رشتتم که سبکه من ۶ سال تو تیزهوشان خوندم رشتمم تجربی بود ۲ بارم کنکور دادم ادم فدق العاده استرسی هم هستم ولی نه اینطور 

حتنا حتما جدی بگیر و به روانشناس مراجعه کن 

هیچ وقت حسرت نمیخورم دارم روانی میشم حسرت چی رو بخورم الانم اصلا حسرت دوران بچگی راهنمایی ابتدایی رو ...

من درکت میکنم

اما اصلا درس رو جدی نگیر گور بابا درس و مدرسه و دانشگاه 

خانواده بهت فشار میارن؟؟

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
من درکت میکنماما اصلا درس رو جدی نگیر گور بابا درس و مدرسه و دانشگاه خانواده بهت فشار میارن؟؟

نه چیزی نمیگن اما من خیلی عذاب وجدان دارم واسشون پسر خالم همسن من هست مطمئنم اگه درساش از من بهتر بشه همه مسخره ام میکنن اونو میزنن تو سرم پسر خالم اصلا درس نمیخونه همش با داداشم اینا تو گیم نت هست خوشبحالش اینقدر بی خیال هست آخرشم همه درساش از من بهتره 

اخه چرا باید استرس بگیریدالان خود من لیسانس مهندسی دارمخدا شاهده هرجا رفتم برای کار دولتی قبولم نکرد ...

خب درس بخون برو آزمون استخدامی بده هر چند به عنوان کارمند دولت شاید تو هر اداره نهایتا ۵ نفر لیسانس داشته باشند

از ی نفر ک بخاطر استرس کنکور و درس تمام موهاش ریخته 

معده درد عصبی میگیره 

اعصابش ضعیف شده بهت میگم

حوصله خودمم نداشتم اون تایم 

افسردگی گرفته بودمم..!!

ببین درس خوندن خوبه 

بعدش ک کارنامتو ببینی حال کنی با نمره هایی ک گرفتی 

ولی ب چ قیمتی عزیزم؟؟؟

تو هنوز راه طولانی در پیش داری و قرار نیست همه چیز اونجوری دوست داری پیش بره چرا خودتو داغون میکنی 

من یکسال پشت کنکور موندم و این یکسال برا من شده بود عذاااااب الهی خواب نداشتم مثل شما شبا کلا بیدار بودم 

اما برا کنکور اینجوری بودم!!!طول سال تحصیلی در این حد استرس نداشتم

درساتو همون روز ک درس میدن بخون مرور کن انقد مرور کن و تسلط داشته باش بهشون ک اصن جمعه ها نیازی ب خوندن نداشته باشی

انگار که نه انگار که تو این سینه تو اصلا دل نداری!!یه روزایی یه وقتایی چرا منطق نداری...هر چی میگم من دلم تنگه چرا باور نداری؟!...🎧🤍

خب درس بخون برو آزمون استخدامی بده هر چند به عنوان کارمند دولت شاید تو هر اداره نهایتا ۵ نفر لیسانس ...

سلام

وقت بخیر

ازمون استخدامی دادم

نشد

الان شغل ازاد دارم

کاربر آقا هستم