2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 154455 بازدید | 1464 پست
ما اولین بار بود مهمونشون بودیم حرف شماهم کاملا درسته پدربزرگ من هم هرکیو میدید دعوت میکرد خونشون نا ...

آره عزیزم متوجه هستم چی میگید 

به قول شما خب وقتی که قرعه انداختید طرف تاریخ مهمونی دادن رو میدونست دیگه سرزده نرفتید که بگید طرف هیچی تو خونش نبوده 

این کارو کرده که بگه من اجتماعی نیستم و به اجبار شوهرم تو قرعه شرکت کردم ، مردا هیچ کاری نمیکنن همه چی گردن زن بدبخته ، اگه زنی از ته دل بخواد مهمونی بده یه هفته قبل بهترین چیزا رو برای پذیرایی میخره مطمئن باش 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما اولین بار بود شام خونشون دعوت بودیم توی این ده سال ازدواجشون هیچ کس توقع پلو نداشت! اصلا قرار بر ...

بله عجیب هست کارشون 

مخصوصا که پول هم داشتن خرج کنن نکردن 

واینکه بار اول مهمون میاد حداقل مرغی یا قورمه می پخت کم کمش

منکه فکر نمیکنم اینطور باشه ولی اگر اینطوره پس خود اون جاری هم نباید تو همه مهمانیهای شام حضور داشته ...

اسی گفت یه هفته قبل مهمونی،جاری زنگ زده دوباره همه رو دعوت کرده و یادآوری کرده.شوهره که زنگ نزده،بگیم شوهره سرخود این کارو کرده.بعضیا فقط دوس دارن مهمونی برن.ماهم تو فامیل نمونشو داریم.دیگه همه اخلاقشو میدونن.ولی غلط میکنه مهمونی میره.

2805

من تولد پسرم سوپ شیر و سالاد ماکارانی و سالاد الویه درست کردم 

با سالاد کاهو

دست پختم هم خیلی خوشمزه است

کیک و میوه هم بود

مادرشوهرم انقدر با غصه غذا میخورد

حتما نباید پلو و خورشت باشه

منکه فکر نمیکنم اینطور باشه ولی اگر اینطوره پس خود اون جاری هم نباید تو همه مهمانیهای شام حضور داشته ...

حرفتون درسته 

من خودم این چیزا رو کشیدم که میگم عزیزم 

منم دلم نمیخواست نه مهمونی بدم نه مهمونی برم ولی به اجبار شوهرم میرفتم ، برای اینکه دست از سرم برداره و گیر نده مجبور میشدم برم و تو مهمونی هم فقط ساعتو نگاه میکردم میگفتم کی میرم خونه ، بعد از یه مدت هم اتفاقا مادرشوهرم گفته بود فلانی فقط برای خوردن میاد منم رک گفتم پسرت مجبورم میکنه 

خداروشکر چند ساله راحتم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
عزیزم گاهی وقتا مردا انقد نفهم هستن که بدون اینکه نظر زنشونو بدونن همینجوری مهمون دعوت میکنن مثل شوه ...

وای مثل شوهر من تا پامو دراز میکنم میگه خواهر م اینارپ دعوت کن مخالفتم کنم جنگ 

هرچيزي يك ادابي داره.

سوپ و سالاد الويه براي مهموني بار اول

بعد ٩ سال..

عجيبه بعضها گفتن مگه چيه🧐

چقدر به بهونه هاي مختلف ادب اجتماعي مردم افول كرده.

همه خونه خودشون غذا دارن

ميرن مهماني براي صله رحم

كسي ك اينجووي پذيرايي ميكنه يا خيلي حسيسه يا خيلي بي ادب.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
کجاش عجیبه آخه ،سوپ یه پیش غذاست و خیلی عادیه که همراه سالاد الویه یا هر غذایی باشهمن بارها سفره شا ...

خب من چون ندیدم برام عجیب بود و به نظرم الویه غذایی نیست که برای بزرگ تر ها تدارک ببینه آدم چون اوصولا دوست ندارن . وگرنه تصمیم ایشون قابل احترامه صاحب اختیار بودن

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

وای مثل شوهر من تا پامو دراز میکنم میگه خواهر م اینارپ دعوت کن مخالفتم کنم جنگ

آره خاک تو سرشون 

مثل احمقا با شکم بزرگ وقتی باردار بودم غذای ۱۸ نفرو میپختم بدون اینکه بیان کمکم کنن 

هیچوقت یادم نمیره 

خب من چون ندیدم برام عجیب بود و به نظرم الویه غذایی نیست که برای بزرگ تر ها تدارک ببینه آدم چون اوصو ...

بله شوهرم اصلا الویه دوست نداره 

چطور طرف فکر نکرده ممکنه کسی نخوره

آره عزیزم متوجه هستم چی میگید به قول شما خب وقتی که قرعه انداختید طرف تاریخ مهمونی دادن رو میدونست د ...

اره برداشت خود منم همین بود حتی به شوهرم گفتم شاید بحث داشتن و به نوعی با ناراحتی مهمونی گرفته 

ولی خب بحث ابرو خود آدمه ، به هر حال هر عروسی دوست داره کدبانو به چشم خانواده شوهرش بیاد به نظر من 

شایدم نظر من پوسیدس😄

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

هرچيزي يك ادابي داره.سوپ و سالاد الويه براي مهموني بار اولبعد ٩ سال..عجيبه بعضها گفتن مگه چيه🧐چقدر ...

تعجب استارتر از همراهی سوپ با سالاد الویه بود که بسیار تعجب کردن مگر سوپ با سالاد الویه میدن که ما هم گفتیم عجیب نیست خیلی جاها  سوپ همراه سالاد الویه سرو میشه

وگرنه در مورد نحوه پذیرایی جاریشون بعد 10 سال بنده به شخصه نظری ندادم.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اسی گفت یه هفته قبل مهمونی،جاری زنگ زده دوباره همه رو دعوت کرده و یادآوری کرده.شوهره که زنگ نزده،بگی ...

اره همه اینارو خوندم 

ولی یسریا جوری کامنت میذارن انگار فقط عنوان تاپیکو خوندن و خبر ندارن از هیچی

واقعا بعضیا پرروعن، یعنی عزت نفس ندارن ک بابا من میرم زحمت میدم ب مردم یبارم جبران کنم، خودشونو بی ارزش و خوار میکنن... 

مهمترین چیز هم توی مهمونی روی گشاده و احترام کامل ب مهمونه. 

ی سفره ساده در کمال احترام با روی خوش... 

همینم دریغ میکنن! 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
2810