2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 156502 بازدید | 1476 پست
بچه هاااا چرا یه حرف ساده رو متوجه نمیشین😫😥😫😥میگم رسم زوری مهمونی رفتن و مهمونی دادن قشنگ نیست.ک ...

این جاری نخاد نمیره

پس خاسته رفته

موقع پس دادن خودش وارفته

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بخاطره نوع پذیرایی ناراحتههرچند نفر یه بشقاب و اینا

عزیزم اولش از سوپ و الویه شاکی بود بعد دید نظرات منفیه رفت روی تعداد بشقاب کلا بنظرم وقتی خیلی دوستانه قرار بوده برگزار بشه پس نباید پشتش حرف در بیارن

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
خونواده شوهرمن یکباراومدن ازین دورهمی های قرعه کشی را راه بندازن من همون اول گفتم مایل نیستم تو این ...

ما همون شاغلین و هیچکدوم از خانم های فامیل خونه دار نیستن

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805
یعنی چی قرعه کشی میرید خونه کسی؟!!!! خب چجوری بگن دوست ندارن برید همگی خونشون؟!!

دوست نداره میتونه خودشم هم تو مهمونی ها شرکت نکنه  و قرعه رو هم قبول نکنه

نه اینکه همه جا بره نوبت خودش میشه دوست نداشته باشه

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

شما گفتین ازشون کوچیکترین بعد از اونا ازدواج کردین؟؟یعنی ازدواج کردین دعوتتون نکرده خونه؟چون گفتین د ...

من دو ساله عروسشونم و ایشون ده ساله 

عزیزم اولش از سوپ و الویه شاکی بود بعد دید نظرات منفیه رفت روی تعداد بشقاب کلا بنظرم وقتی خیلی دوستا ...

اره سوپ و الویه رو اول گفت

ببین هرچقدرم بگی دوستانه محیط خانوادگی فرق خانواده فرق داره

هرچیزی یه ادابی داره

ادابه پذیرایی بهتر بود رعایت میشد بخصوص اینکه بعده ۱۰سال دعوتشون کرده

چ رسم مسخره ای دارین جم کنید بابا این ادا اطوارارو دبشینید خونتون غذاهای خودتون بخورید فوقش شب نش ...

بخدا اگر جلوتون بودم منو میخوردید😶

این رسم رو لطفا دیگه اجرا نکنین.بقیه رو تو معذوریت قرار ندین.ادم همیشه رو مود مهمونی و مهمونی دادن و ...

شاید زیاد ریپ خورده باشی،همونجور که زیادم لایک شدی🥴

اما خواستم بگم ما هم عید یا ماه رمضون با خانواده همسرم دوره داریم.کسی که دوست نداره،میتونه همون اول اعلام کنه که تو دور نمیاد.نه اینکه خونه همه بره،نوبت میزبانی خودش که میرسه بهش بر بخوره.

مثلاً من خودم خواستم همین دوره رو تو خانواده خودم راه بندازم،کسی استقلال نکرد.🤷‍♀️ولی خانواده همسرم همه موافقند و همراه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
اره سوپ و الویه رو اول گفتببین هرچقدرم بگی دوستانه محیط خانوادگی فرق خانواده فرق دارههرچیزی یه ادابی ...

میدونم گلی جون مهمونی مهمونیه فامیل و خانواده ام سرش نمیشه ولی وقتی خودشون کوکو و ماکارونی دادن بنظرم نباید چیزی بگن 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
اسی ببخشید شمایی که هر ماه خونه یکی از بستگانتوتید عجیب نیست تا الان خونه اون جاریت نرفتین اصلاااا ت ...

من چندین بار گفتم یک ساله این رسم راه افتاده از اواخر فروردین یا اردیبهشت فکر کنم

من دو ساله عروسشونم و ایشون ده ساله

استارتر شما رو پاگشا نورد عروسی کردین؟

ینی چحوری ۱۰ ساله عروس اون خانوادست و مهمونی نداده😑

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

2810