2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 156094 بازدید | 1472 پست

بااینکه پسررم ولی حس میکنم دوست نداشتن ..و بی محلی کردن تا این رسمووو فراموش کنین دیگههه نه گفتن فقط ب زبون آوردن نیست ک

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ رسم مسخره ای دارین  جم کنید بابا  این ادا اطوارارو دبشینید خونتون غذاهای خودتون بخورید  فوقش شب نشینی برا صرف چای و قهوه 

باهمه چیز دنیا میخایید پا ب پا پیش برید اینو بدونید تو کل دنیا این تشریفات حذف شده

2805
چ رسم مسخره ای دارین جم کنید بابا این ادا اطوارارو دبشینید خونتون غذاهای خودتون بخورید فوقش شب نش ...

نه دیگه،خیلی ها الآن همین مدلی رفت و آمد دارن چه ایرادی داره

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

اسی ببخشید شمایی که هر ماه خونه یکی از بستگانتوتید عجیب نیست تا الان خونه اون جاریت نرفتین اصلاااا تو کتم نرفت ببخسید فک میکنم یا خیلی اغراق کردین یا تایپیکتون فیکه 

این رسم رو لطفا دیگه اجرا نکنین.بقیه رو تو معذوریت قرار ندین.ادم همیشه رو مود مهمونی و مهمونی دادن و ...

باحرفتون مخالفم اول اینکه اجبارشون نکردن که برن مهمانی بخوربخور بکنن

که مهمانم بخادبراشون بیاد بعدشم مهمان حبیب خداس  ومهمان همیشه خیروبرکت باخودش میاره البته اگه نیت میزبان پاک ومهمان دوست باشه

بعدشم میتونستن نرن مهمانی تا نیان مهمانی خونش

وای اصلا درک نمیکنم کنطق بعضی حرفهارو

حالا ما خوزستانیها جونمونم میدیم برامهمان سعی میکنیم بهترین میزبان باشیم  جای مهمان رو چشمامونه  اخه سوپ برامهماااااان....... 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بهتره بجای قرعه ،نوبتی باشه مهمونی ،از بزرگ به کوچیک یا برعکس....

نه که یه نفر هرسری قرعه بیفته بنامش دعوت کنه اونیکی سال به سال تکون نده به خودش.

بالاخره مهمونی هم خرج داره ،گناه نکرده طرف قرعه بنامش افتاده که..

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...

تعدادتون چن نفره اسی ماهی یبار فک‌کنم خیلی دیر به دیر بشه نوبت هرنفر ولی منم پازسال خانواده شوهرمو دعوت کردم شام خوراک لوبیا دادم با الویه امسال کباب چنجه یبار سنگین میده ادم یبار سبکتر پذیرایی میکنه خودمونی

وای خیلی گدابازی درآوردن. ماهی یه بار بوده.کمرشون ک نمیشکست که!

منم حاضر بودم برا  ماهی یبار سنگ تموم بذارم

درنظر بگیر منتظر شام توپی باشی بعد  الویه بیارن!!!!!

البته چون خودم میونه خوبی باهاش اصلا ندارم

ولی خب 

مهمونی باید شام توپ باشه

بحث نکنین باهام تامام😁🤭

اولش برام عجیب بود ولی بعد که کامنتارو خوندم دیدم عجیب نیست. خب جای دیگه کوکو خوردین الویه و سوپ که ...

یعنی برگام ریخت از اینکه میگه دوباره تعارف نزد چایی بریزم

یعنی انقد مهمه

باید چندبار چایی ریخت؟؟؟

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
2810