2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 163444 بازدید | 1534 پست
من گفتم اصلا قرار بر همین غذا های ساده بوده و من از الویه دادن اصلا تعجب نکردم اولا از الویه که سرده ...

خوبه که سر دو گرم همدیگه را اصلاح میکنن .بعد سردی باید گرمی بخوری و برعکس .باعث اصلاح مراجه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما اولین بار بود شام خونشون دعوت بودیم توی این ده سال ازدواجشون هیچ کس توقع پلو نداشت! اصلا قرار بر ...

عزیزم مگه شما سال ۴۰۱ جدا نشدی نمی‌دونم کی مجدد ازدواج کردی ولی نهایت باید ۲سال باشه که با جاری جدیدت  آشنا هستی .و وارد خانواده همسرت شدی.چرا میگی ده سال,و اینقدر رو ده سال تاکید داری ...مگه شما ده سال تو خانواده همسر حدیدت بودی و شاهد بودی که جاریت دعوت نکرده ...واقعا برام جای تعجب شد این حرفتون,🤔

من گفتم اصلا قرار بر همین غذا های ساده بوده و من از الویه دادن اصلا تعجب نکردم اولا از الویه که سرده ...

خانم جا افتاده مهمونی بره پس میده نه که بعد ده سال تازه اولین شام دادنش باشه... والا من میگم جاریم مهمونیو پس نمیده از هر پنج تا یکیشو پس میده ... انتظار شما بیخودی زیاد بوده

2805
نه ببینید اول چای و شکلات آوردن با یک دونه بشقاب برای هر سه چهار نفر بعد شام هم هیچی پذیرایی نکردن

بله متوجه شدم. میگم بشقاب کم نبوده. من هم. برای چای که پیش دستی نمیگیریم. برا اشغال شکلاتاهم یکی دو تا پیش دستی رو میز میزاریم. فقط. ازین جهت که تو ده سال دعوت نکردن. یا نرفتین و ..عجیبه بنظرم

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
عزیزم مگه شما سال ۴۰۱ جدا نشدی نمی‌دونم کی مجدد ازدواج کردی ولی نهایت باید ۲سال باشه که با جاری جدید ...

من چند ماه بعد طلاق مجددا ازدواج کردم این یک

دوما گفتم دو ساله ازدواج کردم و تا الان دوباره عید رفتم خونشون فقط 

این ده سال هم به استناد حرف همسرم میگم ، میگم ده ساله خانواده همسرو شام و ناهار ندادن

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

بله متوجه شدم. میگم بشقاب کم نبوده. من هم. برای چای که پیش دستی نمیگیریم. برا اشغال شکلاتاهم یکی دو ...

خب من تا حالا ندیده بودم همچین چیزیو و مثلا من که از بشقاب دور بودم خجالت کشیدم خم شم یک پوست رو بندازم توی ظرف پس پوست شکلات رو توی کیفم گذاشتم ...خب به نظرم این حرکت زشتی بود که خب شما میگید عادیه پس برداشت من غلط بوده

خدایا من حس میکنم کلا یک قاره دیگه زندگی میکنمبه نظرتون پوست شکلات رو بخوریم؟! یا بذاریم توی کیف و ج ...

استارتر دنیای نی نی سایتیا با دنیای ادم معمولیا فرق داره 😂😂😂😂

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
استارتر دنیای نی نی سایتیا با دنیای ادم معمولیا فرق داره 😂😂😂😂

واقعا همینه من همیشه میگفتم ما ایرانی ها خیلی مبانی ادابیم و خودم خیلی به احترام گذاشتن و این جور مسائل زمانه اهمیت میدم ...اینجا کلا نظرم عوض شد و حس میکنم من عجیب غریب بودم از اول🫠😂

من چند ماه بعد طلاق مجددا ازدواج کردم این یکدوما گفتم دو ساله ازدواج کردم و تا الان دوباره عید رفتم ...

خوب عزیزم تو دو سال مگه قراره چند بار بری خونشون .خودت چند بار خانواده برادر شوهرت را دعوت کردی...

واقعا همینه من همیشه میگفتم ما ایرانی ها خیلی مبانی ادابیم و خودم خیلی به احترام گذاشتن و این جور مس ...

نه عزیزم عجیب غریب نبودی منم مثل شما تعجب کردم از مدل پذیرایی جاریت

ایشون خیلی دیگه داشته خودمونی رفتار می‌کرده شایدم بی قصد و منظور خاصی بوده باشه... 

یه سوال دیگه برای منم پیش اومد ،برای شام که سوپ اورد برای اونم ظرف به اندازه کافی نبود؟ 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
2810