2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 169952 بازدید | 1534 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو مهمونیا انقد چای میبرم حتی اونا که عاشق چای ان میگن دیگه بسه😂😂قبل از شام بعد از شام بعد از ...

ماشاءاللّه به این توان 😁👌

خدا برکت بده به زندگیتون.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

به نظر من یا زنش خواسته تلافی یه چیزی رو سر شوهر یا خانواده شوهر خالی کنه  یا واقعا کاری کردن که دیگه برنامه ای برای خونه اونا نداشته باشید .

یا چون وضع مالیش خوبه خواسته بگه سبک پذیرایی کنیم تا بقیه هم تو دوره همی های بعدی به سختی و مشقت نیفتن .

این نیز بگذرد .....
2805
بریز و بپاش به اسراف نون و برنج و خوراکی های دیگه میگن.به این که سه مدل غذا درست کنی بذاری جلوی مهمو ...

والا به نظرم حتی سه مدل غذا هم بریز و بپاش نیست چون وقتی داری چند مدل درست می‌کنی خب مسلما از هر کدوم کمتر درست می‌کنی دیگه، هر چی هم اضافه اومد بعدا میخوری خودت دور که نمیریزی... صرفا زحمتش شاید بیشتر باشه وگرنه از نظر هزینه و به قولی بریز و بپاش فرقی نداره

امضا ندارم اثر انگشت زدم

اسی درست میگه،، غذا ساده بوده وکافی ولی چون باراول ا بوده که میزبان شدن ، قشنگتر این بوده مثلا ماکارانی کنارش میزاشتن یایک غذای  ساده دیگه  درمورد قندوبشقاب هم اسی جون درست میگه حتی اگر شکلات هم میزاره باید قند باشه اگر دوستانی که میگن اشکال نداره خودشون باهاشون همین طور رفتاربشه شاکی میشن،   درضمن کسی که نمیخوادمیزبان باشه باید تومهمونی های دیگه هم شرکت نکنه هررفتی یک آمدی داره درواقع جاری ایشون برای مهمونشون ارزش کافی  قائل نشدن چون یک خانم شاغل هستن نباید بگیم خسته بودن حوصله نداشتن ،،پذیرایی ناقص بوده واصلااشکالی نداره  که مهمانی ساده باشه ایشون قندخالی میزاشت حرفی نبود   یابشقاب به تعدادکافی 

کم بودن بشقام. چیزی چه متوجه شدم. برای پذیرایی بعد شام بوده که. وقتی نه میوه بوده نه شیرینی  پیش دستی هم نیاز نبوده اصلا اون چند نفر یدونه ام برا پوست شکلات گذاشته 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
والا به نظرم حتی سه مدل غذا هم بریز و بپاش نیست چون وقتی داری چند مدل درست می‌کنی خب مسلما از هر کدو ...

بله از این نظر خوبه.

امّا بعضیا زیاد غذا درست می کنن.باقی موندشو هم چون میگن دست خورده میریزن تو سطل آشغال 🤕 به سگ و گربه و پرنده ها هم نمیدن لااقل اونا استفاده کنن.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
بابا چپکی میخونین؟؟؟؟؟به خدا سر این تاپیک حرصی شدم آخر سکته میکنم بدبخت میگه سر شام برامون دوتا یکی ...

خانم شما چرا کاسه داغتر از اشید بهتر بقیه کامنتای منم بخونید ریپ نزنید کامنت من برای شما نیست نه فقط شما ادمی و مهمونی رفتین و داشتید بهتر یکم ادبیاتتون رو درست کنید 

بله از این نظر خوبه.امّا بعضیا زیاد غذا درست می کنن.باقی موندشو هم چون میگن دست خورده میریزن تو سطل ...

من که دور و ورم کسی رو ندیدم بریزه دور اکثرا بر میدارن برا بعد آخه دست نمیخوره که کسی قاشق شخصی نمیزنه داخلش... من که خودم هر وقت غذا اضافه بیاد میذارم برا بعد تازه برا غذا درست کردن وعده ی بعدی هم راحتم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خواهر شوهر من سه روز تاکید میکنم سه روز به مهمونی کنسل کرد این خانم اگر مخالف این جمعه چرا خونه همه ...

یعنی تو این ده سال یکبار هم کسی رو دعوت نکرده ؟ پس معلومه عمدا یه جوری قرعه کشی کردن و تقلب کردن که مهمونی بیفته به اونا .

اوتا هم زرنگی کردن دهن همه رو سرویس کردن

البته همچنان معتقدم  خواسته بفهمونه که آسون بگیریم مهمانی هارو 

این نیز بگذرد .....
ولی در حد ریختن برگ نبود .چای هم من کسی ندیدم دو تا لیوان بخوره .معمولا هم با یه شکلات می‌خورن .احتی ...

بحث این نیست که کسی می‌خوره یا نه یا نیاز هست یا نیست. بحث احترام به مهمانه. وقتی خونه یه نفر عزت و احترام ببینی باید همون وقتی خودت میزبان هستی نشون بدی.

شاید شما دوتا چایی نخورید. بعضیا عادت دارن چهارتا هم می‌خورن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

2810