2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 163893 بازدید | 1534 پست

برادرشوهر و جاریت خیلی بی ادبانه پذیرایی کردن و واقعا جای تعجب داره این مدل پذیرایی چون کاملا از قبل میدونسته و زمان برای آماده سازی داشته

یه خانمی هستن لطف میکنن راه پله ی ساختمان رو میشورن من هربار ازشون دو سری پذیرایی میکنم یبار شیرینی و شکلات و قند و چای یبارم میوه هربارم ظرف جدا میدم،چای هم لیوانی میریزم و دوباره میپرسم بازم میل دارن

استارتر هیچ کس این بی ادبی روبه روش نیاورد؟؟

نه خانواده شوهرم خیلی مراعات گر هستن حتی برای بشقاب هم حرفی نزدن و کل ظرف هاشو شستن و توی کابینت گذاشتن 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در اینکه کاراونها دور از ادب بوده و خیلی زشت بوده شکی نیست، ولی لطفا این رسم مسخره رو جمع کنید عزیزم

الان واقعن زندگیا خیلللی سخته شده یه شام ساده دوتمن پای آدم میوفته فرقیم نداره واقعن بنظرم که وضع مالی کسی خوب باشه یا بد، زندگی اقتصادی فشار میاره به ادم. 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
نه الان اکی شده خب منم باشم اون یه میلیاردو میزارم رو پولم چیز بهتر میخرمتو دستم نگه دارم ک چی بشه

منظورم دقیقا یک‌ملیارد نیست میگم ینی پول نقد هم باید ته جیبش بذاره برای روز مباداش.غیر متطقی هست ۴ ملیارد پول سواریت باشه ولی بی پولی بکشی

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2805
اگه بریز بپاش میکردن پولدار نمیشدن☺️

بریز و بپاش به اسراف نون و برنج و خوراکی های دیگه میگن.به این که سه مدل غذا درست کنی بذاری جلوی مهمون میگن.😬 یا اگه با خوراکی ها و نوشیدنی های گرون قیمت پذیرایی کنی میگن.

اینا یه برنج و خورشت ساده هم نذاشتن جلوی مهمون.🗿

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

جاری منو چی میگی دعوت کردن بهمون سیب زمینی و تخم مرغ آبپز دادن😂😂

البته هدفش این بود که ازین ببعد هممون ساده برگزار کنیم مهمونیا رو که ادامه دار باشه و تندتند بریم خونه ی هم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
ببین غذاش بد نبوده مثل بقیه غذاها بوده که گفتی یعنی کوکو و ماکارانی ولی اینکه تو ده سال یک بار فقط ش ...

خودم بخاطر همین تعجب کردم 

چون به نظر من خیلی خانم متین و با شخصیتی بود و خدایی به عنوان اولین باری که دعوت شدم ته دلم انتظار یک میزبانی خیلی محترمانه تر داشتم .

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

منظورم دقیقا یک‌ملیارد نیست میگم ینی پول نقد هم باید ته جیبش بذاره برای روز مباداش.غیر متطقی هست ۴ م ...

آره اینام دیگه زیادی شورشو درآوردن

الان دوباره میخواد ماشینو عوض کنه تازه یکسالم نشده ک ماشین صفر شاسی خریده ولی خب.... 😑

من بدشون رو نگفتم که میگم کارشون عجیب بود نگفتم غذاش فلان و خونش فلان بود و اینا!!میخواستم ببینم نظر ...

اینکه تو ده سال. اولین مهم‌ونیه. خیلی عجیب تره. بلاخره. گاهی ما خودمون پیش میلد. حتی ی غذایی ساندویجی بگیریم بریم خونه جاری بگیم خیلی وقته. همو ندیدیم دلمون تنگ شده بود. 

نه اونا دعوت کردن نه بقیه حرکتی زدن. خیلی عجیبه خیلی .

ولی مهمونیش و طبق دور همی های قبلی جلو برده و  طبیعی بوده. منظوری نداشته. فقط اندازه ای که بقیه. هزینه کردن هزینه کرده. اگر بیشتر میبود. ازین به بعد نفر بعد باید سنگین ویگرفت. و باعث میشد کم کم منحل بشه .ما خودمونم داریم ازین کارا. البته بعد شام. ب صرف چای خونه بزرگتر ها. فقطم چای. با میزبانه. الباقی هرکی هرچی دوست داشت میاره دور هم میخوریم .

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
الحق الی الأبد 👌

🙌🏻💚💚

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
برادرشوهر و جاریت خیلی بی ادبانه پذیرایی کردن و واقعا جای تعجب داره این مدل پذیرایی چون کاملا از قبل ...

منم تو مهمونیا انقد چای میبرم حتی اونا که عاشق چای ان میگن دیگه بسه😂😂

قبل از شام بعد از شام بعد از میوه و یکی هم اخر مجلس چای خداحافظی

بعدمهمونای من ۲دسته ی ۴۰ نفری هستن ماشالا

سالی دو سه بار همه رو باهم دعوت میکنم،این وسطا هم جدا جدا چند باری پیش میاد دعوت میکنم.

حالا خودم فک میکنم خیلی کم مهمونی میدم‌از خودم راضی نیستم🥲

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2810