2777
2789
عنوان

همسایمون میگه چطوری انقدر کباب می‌خورید یعنی عجیبیم ما

| مشاهده متن کامل بحث + 5843 بازدید | 269 پست
🙄🙄🙄زمانی افتخار داره تو زندگیت پیشرفت کنی دیگه کباب خوردن افتخار نداره

من چندین شهر مختلف مهمانشون بودم یعنی چند تا قوم و شهر مختلفشون

واقعا این اصرارشووون و اعتقادشون به لر.  کباب خوری حال ادم بد میکنه مخصوصا سر سفره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست صحبت کن 😐😐😐مگه من به قومی توهین کردم از هر بنی بشری میخوای بپرس میگه لرا خیلی گوشت دوست دارن ...

بیخیال همه میدونن لرا ب کباب خور بودنشون معروفن

حالا نگف ک بقیه نمیخورن یا دوست ندارن

ولی ما لرا دیگ جزو غذاهای اصلیمونه

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
2805

واقعا خجالت اوره

حالا هر شهری یع غذای دارن که مخصوص اون شهره و درست میکنن 

ماهم غذای شهرمون اینه چه ربطی داره دارین تفرقه راه میندازین واقعا شرم اوره بعضی کامنت ها حسود و گدا ... این حرفا چیه خدایی

از چی زورتون میاد یه گوشت خوردن چ ربطی داش اخه این  حرفارو میزنین

چه ربطی به لر بودن داره😑

واقعا ربط داره 

من بیشتر دوستا و همکارام لر هستن 

و همشون کباب رو غذا میدونن اصلا مثل هست میگه لر و کبابش ، حتی کباب بختیاری هم معروفه 😅❤️

یکسره کباب میخورن 😁

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
نقرص میگیرید

باش

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
ما تو اپارتمان اجازه نداریمبوش هم شاید دیگرانو اذیت کنهمیریم اخر هفته کوه و دشت، میپزیم

اره ماهم یه بار تو حیاط جوجه زدیم 

ب ۴ تا از همسایه ها دادم گفتم بوش میره گناه دارن 

برا خودمون هیچی نموند🥲

2810