2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 159933 بازدید | 1496 پست
ببین یچبعضیا ده تا انگشتتم عسل کنی بذاری دهنشون باز گاز میگیرن. خوبی نیومده خواهر شوهرم خودشونو دعوت ...

آره موافقم چشم و رو ندارن

چقدر خوبی پاشدی اشپزی کردی 

ببین دیگه شوهرم رک گفت مشکل دارین قطع رابطه کنیم

باور کن سال اول ازدواج هفته ای دوبار من می‌برد خونه مادرش

مدام خونه خواهر برادرش

الان خونه خواهر برادرش شده سالی یک بار فقط عید مگه چی بشه بریم خونه شون نیم ساعت نشده بلند شیم

خونه مادرش ماهی یک بار شام دعوتی بریم 

سر زدنی هم بریم زود میگه پاشو بریم خونه مون

دیگه همسرم خودش شناخته شون

خوشحالم شناخته و خودش رابطه رو کم کرده

اونم خودش میگه مامان بابام نباشن با بقیه سالی یک بار هم رفت و آمد نداریم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
آره موافقم چشم و رو ندارنچقدر خوبی پاشدی اشپزی کردی ببین دیگه شوهرم رک گفت مشکل دارین قطع رابطه کنیم ...

دیگه ب ه خاطر همسرم . مهمونه. چه میشه کرد . می‌دونی از جلوی در شروع کرد اومد تا بالا. اینقدر کرم ریخت شوهرش گفت بس کن  شخصیت داشته باشه ب دخترش گفت تو مثل مامانت نفهم نباش ب زن داییت کمک کن 

دیگه خواهر شوهرم خودش و جمع کرد  من مهمون بیاد خونه م جوابشو نمی‌دم. می‌ذارم  به موقعش 

حتما شهرتون سرده و چای میچسبهقم دعوت بودیم با اینکه تو پذیرایی کردنشون سنگ تموم گذاشته بودند ولی مرت ...

چه جالب😅

نه سرد نیست اما شس ماه دوم سال سرده

من دوتا

اگهههه خوش بگذره و مهمونا مورد علاقم باشن بیشتر میارم

دیگه فرهنگا فرق میکنن؛) هرجایی یه مدله. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
خواهر شوهر من سه روز تاکید میکنم سه روز به مهمونی کنسل کرد این خانم اگر مخالف این جمعه چرا خونه همه ...

ببین غذاش بد نبوده مثل بقیه غذاها بوده که گفتی یعنی کوکو و ماکارانی ولی اینکه تو ده سال یک بار فقط شام دعوت کرده درحالیکه خودش همه جا میره نشون میده جاریت خیلی هم که فکر میکنی باشخصیت نیست بلکه یه مفت خوره خسیسه 🤣

پذیراییش هم بخاطر همین اون مدلی بوده چون خسیسه، تمام

دیگه ب ه خاطر همسرم . مهمونه. چه میشه کرد . می‌دونی از جلوی در شروع کرد اومد تا بالا. اینقدر کرم ریخ ...

منم بخاطر همسرم

من تو مهمونی حرف نمی‌زنم بعد مهمونی همه چی به همسرم ثابت میکنم و اون خودش جلوخانوادش می ایستد

شوهر خواهر شوهرم صدبار بهم گفت ببخشید بخاطر زنش

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
منم بخاطر همسرممن تو مهمونی حرف نمی‌زنم بعد مهمونی همه چی به همسرم ثابت میکنم و اون خودش جلوخانوادش ...

خوبه حداقل ی نفر بفهمه 

باز خداروشکر همسرت می‌فهمه 

خواهر شوهر من اومد نشست اصلن منو ندید مثلن 

همش میگفت چرا این رنگیه چرا اینو اینجا گذاشتید در کمد دیواری تو این رنگ کن. وای سرم. بگو به تو چه آخه. چرا ریش گذاشتی چرا سیبیل داری ؟؟؟

خب عزیزم هرکس هرچی دوس داره درست میکنهتیغ زیره گلوی کسی نذاشتن که حتما فلان غذا رو درست کننبعدشم الا ...

اول ک برادرشوهر من ک الان مرده فقط ۵۰۰ میلیارد ارث بجا گذاشته

دوم ک قضیه مال الان نیست و برا سال ۹۹ هست

سوم ک نمیدونم اطراف شما عروس داماد رو با چی پاگشا میکنن ولی طرف ما مهمترین مهمونی ک حتما چند نوع غذا باید داشته باشه‌ مهمونی پاگشای عروس و داماد هستش

و چهارم بیشتر منظور من توقع قشنگ مادرشوهرم بود ک حال بارداری من رو میدید و پذیرایی عروسش رو (ک البته چنان خاروخفیفش کرد ک داشت میمرد هم یبار بهش سر نزد تو مراسم هاش هم نیومد همین جاریم) بعد ب من می‌گفت باز دعوت کن اینا رو و براشون کلم پلو بپذ

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

من چون همیشه خوب از مهمونام پذیرایی میکنم شاید دیر به دیر باشه مثلاً دو سه ماهی یه بار بیست نفر بیان ولی خداییش از حق نگذریم از سر باز نمیکنم همیشه غذام باید برنجی باشه یا گوشت باشه داخلش میوه خوب باشه چون خودم اینطورم توقع دارم وقتی خونه شون میرم اونام خوب پذیرایی کنن ولی متاسفانه اصلا اینطوری نمیشه وقتی خونشون میریم بایه غذای ساده به پذیرایی ساده از سر باز میکنن که من اصلا اینجور پذیرایی رو قبول ندارم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
2810