2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 155848 بازدید | 1468 پست
خب خودشون که تمام این ده سال بارها ناهار و شام دعوت شدن و شرکت کردن تازه خودشون جز موافق های قرعه کش ...

عه چه عجیب 😶 شاید از اون مدل ها هستن ک فقط دوسدارن خونه مردم برن ولی نوبت خودشون ک میشه دوسندارن کسی بیاد 

ولش کن شما خودت ناراحت نکن بنظرم دوری و دوستی کنید 

من خودم کسی رو دوسداشته باشم بیاد خونم سنگ تموم میزارم چند مدل شام و دسر و مخلفات از کسی هم خوشم نیاد کلا دعوت نمیکنم 

بنظرم مهمون که میاد آدم باید سنگ تموم بزاره  

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه همکاری دارم خیلی موذیه اصلا با حرف زدن چیزو رو علنی نمیگه فقط با رفتار و حرکاتش به بقیه نظرشو ...

دقیقا حرف من اینه و همین باعث تعجبم شده چون جاریم آدم جا افتاده و با کمالاتی بود

من خودم اگر توی شرایطش بودم مودبانه نه میرفتم خونه کسی نه دعوت میکردم 

ولی اینجوری پای مهمون رو بریدن از خونه خب واسه مهمون عجیبه دیگه 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805

منم چندروز پیش خونه جاریم بودیم ماجمعه ی قبلش دعوتشون کردیم قورمه سبزی ومرغ درست کردم ولی هفته ی بعد اوناعدس پلووگوجه دادن امامن ناراحت نشدم خیلی بهمون خوشم گذشت مهم شعورش بودکه داشت 

عه چه عجیب 😶 شاید از اون مدل ها هستن ک فقط دوسدارن خونه مردم برن ولی نوبت خودشون ک میشه دوسندارن کس ...

من اصلا ناراحت نشدم چون مهمون بودم و عملا حقی ندارم

ولی واقعا توی مهمونی بهم برخورد و حس کردم بشدت مزاحمم اونجا 

واقعا همینه من خودم مخالف قرعه بودم چون لزومی ندارد آنقدر همو ببینیم و خونه هم بریم

من اصلا ناراحت نشدم چون مهمون بودم و عملا حقی ندارمولی واقعا توی مهمونی بهم برخورد و حس کردم بشدت مز ...

حق داری بخدا منم بودم بهم برمیخورد 

ما الویه رو برای مهمون غذا حساب نمیکنیم پیش غذا میدونیم 

ولی عیب نداره دوری و دوستی کن 

هرچی رابطه کمتر باشه آدم عزت و احترامش  هم بیشتر میشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من یه همکاری دارم خیلی موذیه اصلا با حرف زدن چیزو رو علنی نمیگه فقط با رفتار و حرکاتش به بقیه نظرشو ...

میدونی بنظرم ی دونه مجمع بزرگا باید میورد میزاشت وسط پوست شکلاتارو بندازن توش 😃😂

این چ رسم مضخرفیه واقعا خواهرشوهرای منم ۵ نفر این رسم مضخرف دارن منم خیلی سرم شلوغه بچه کوچیک دارم هفته پیش همشون نزدیک ۲۵ نفر بودن خواستن بیان منم گفتم واقعا شرایطشو ندارم ک مهمونی دعوت کنم البته منم اصلا شرکت نکردم تو مهمونیاشون خونشون نرفتم

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگتره 🌸✨️🌈
این چ رسم مضخرفیه واقعا خواهرشوهرای منم ۵ نفر این رسم مضخرف دارن منم خیلی سرم شلوغه بچه کوچیک دارم ه ...

منم مخالف بودم و به نظرم زیادی دیدن هم آدم رو خسته میکنه

منم مخالف بودم و به نظرم زیادی دیدن هم آدم رو خسته میکنه

اره واقعا دیگه تو این دوره کسی این کارو نمیکنه شاید کسی واقعا شرایطشو نداشته باشه 

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگتره 🌸✨️🌈
براهمین پشت سرگفتنا من خیلی مهمون داریم وکم کردم نمک بخوری نمکدون بشکنی

عزیزم همیشه همین باورکن ادما خستن هممون داریم فقط میگذرونیم دردما خونه جاری مهمونی اینا نیست خیلی وقت که روح هممون خستس فقط نقاب میزنیم و پشت نقاب ساعتها به زندگیمون به عمرمون فکرمیکنیم دیگه هیچ چیز و هیچ کس خوشحالمون نمیکنه و این مثل ی دومینوس که همه ادمای سرزمینم حتی جهانم درگیرشن 

2810