2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1449 پست
خدایا من حس میکنم کلا یک قاره دیگه زندگی میکنمبه نظرتون پوست شکلات رو بخوریم؟! یا بذاریم توی کیف و ج ...

دوست عزیز سفسطه نکن قطعا هر سه نفر که کنارهم نشستن ی پیش دستی اوردن نیازی به خوردن پوست شکلات نیست ما میگیم نر شما میگی به دوش 

خب پس اینکارو‌کردن ک نشون بدن ما تمایلی به رابطه با شما نداریم یه جورابی میخوان دوری دوستی کنن

خب خودشون که تمام این ده سال بارها ناهار و شام دعوت شدن و شرکت کردن 

تازه خودشون جز موافق های قرعه کشی بودن🥲

ولی منم همینو حس کردم 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دآره تو آرامش و آسایش بدور از هر حاشیه زندگیشو میکنه خوشبحالش

ارامش ؟؟؟خدا شاهده اگه ارامشی تو زندگیش داشته باشه 

میدونی چرا چون کل خانواده رو بهم زد همه رو به جون هم انداخت 

از حسادت انقدر زیر گوش شوهرش خوند تا با کل خانواده بهم زد 

هیچ موقع یه طرفه قضاوت نکن شما چی میدونی از چهار دیواریا

2805
عرض کردم. پیش غذاس. کنارش ی غذای دیگه باشه خودم برای مهمونی هام می‌ذارم حتمن سالاد الویه هم نباید کن ...

نه چون مهمونیاشون ساده برگزار میشده بقیه تو مهمونیای قبلی کوکو و ماکارونی پخته بودن

.
دوست عزیز سفسطه نکن قطعا هر سه نفر که کنارهم نشستن ی پیش دستی اوردن نیازی به خوردن پوست شکلات نیست م ...

درسته حق با شماست

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

ارامش ؟؟؟خدا شاهده اگه ارامشی تو زندگیش داشته باشه میدونی چرا چون کل خانواده رو بهم زد همه رو به جون ...

بله درست میگین من شرایطو برا خودم تصور کردم خوشم اومد قضاوتی نکردم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مهمان نباید برای میزبان تعیین تکلیف کنه

چون پولدار هستن واسه خودشون پولدارن و به هیچکسی غذای خوب و مهمونی خوب پذیرایی خوب بدهکار نیستن

به هر دلیلی خواسته اینجوری پذیرایی بکنه و شما هدفتون از قرعه چیه؟ اینکه فقط حتما حتما برید شام بخورید و برگردید یا یک دورهمی باشه و خوش بگذره

توی این دوره گرونی چه پولدار چه فقیر همه تو یک فشار اقتصادی هستیم بالاخره اونم بچه داره زندگی داره و خرج داره قرار نیست هرکسی پولدار هست واسه همه خرج کنه بریز بپاش کنه دوره گرونی شده باید همه قشری درک بشن پولدارن ولی پولشون گوشت قربانی نیست نذری نیست جلو هرکسی بندازنش، این رسم قرصه و شام و مهمونی و بریز بپاش بردارید اگر قصدتون دید و بازدید هست و نمی‌خواست حوصلتون سر بره بعداز شام قرار بزارید دور هم باشید یا آخر هفته ها هر جمعه اسم یکی دربیاد همگی برید طبیعت دورهم بزنید برقصید و هرکسی خرجش باش خودش باشه صرفا فقط این قرعه باعث بشه دور هم جمع بشید و خاطره های قشنگ بسازید توقع نداشته باشید از هیچکس و هیچ چیز خودتون از همه چیز این زمونه خبر دارید لطفاً ملاحظه کنید شاید خواسته صرفا فقط دورهم باشید و شام سبک بخورید 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
خب خودشون که تمام این ده سال بارها ناهار و شام دعوت شدن و شرکت کردن تازه خودشون جز موافق های قرعه کش ...

من یه همکاری دارم خیلی موذیه اصلا با حرف زدن چیزو رو علنی نمیگه فقط با رفتار و حرکاتش به بقیه نظرشو میفهمونه. 

حالا شما میگی جاریت زن با شخصیتیه. 

کلا گفتم بعضیا با بی احترامی کردن پای بقیه رو از خونشون میبرن.

.
2810