2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 119847 بازدید | 1294 پست

شماها که باهم حال نمیکنید و تدفتون از رفتن خونه هم تازه کردن دیدار ها نیست این چه رسم مسخره ای ه که برید خونه هم!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد در صد راضی نبودن برید خونشون اینجوری فهموندن سالاد الویه خیلی بده واسه مهمونی کاش اصلا شام نمیدادن تا سالاد الویه بدن از اون غذاهایی که ادم حس میکنه طرف با دست رفته توش واسه همین اکثرا نمیخورن این غذارو

2805
بچه هااگه دقت کنین اسی گفته بقیه مهمونیا در حد کوکو و ماکارانی بوده پس جاری هم کار خیلی عجیبی نکرده ...

ما فقط عیدی خونشون رفتیم و توی کل ده سال در حد یک یا دو شب پیش اومده دعوت شدیم اونم نه به صرف شام!

در حدی که من به شوهرم گفتم واسه اولین باره میخوایم دست پخت جاریمو بخوریم و اینا 

واسه همین برام عجیب بود 

سالاد الویه هم باور کنید عجیب نیست

ولی همراه سوپ انگار خیلی جالب نبود ، اونم با یک ربع غاصله

آخه پذیرایی چای و ..هم عجیب بود یعنی خونه به اون بزرگی و آشپزخونه به اون تکمیلی در حد بیست نفر بشقاب ...

خب ایناهم بد نگیر شاید خواسته ظرف کمتر کثیف بشه خانپاده شوهرمنم همینن از ظرف زیاد شستن الکی بدشون میاد چای هم یبار تعارف کردن بنده خدا بسه دیگه 

شاید این پذیرایی درخواست شوهرش بوده 

آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

نه اصلا عجیب نیست خودت میگی قرارتون حاضری بوده والله الویه خرجش از برنجم بیشتره کجاش حاضریه

ولی در مورد پیش دستی و قند برا پذیرایی اون حق داری 

شاید گفته دورهمی خودمونیه میوه نزاشته خواسته بقیه هم راحت باشن 

2810