2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1442 پست

شماها که باهم حال نمیکنید و تدفتون از رفتن خونه هم تازه کردن دیدار ها نیست این چه رسم مسخره ای ه که برید خونه هم!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صد در صد راضی نبودن برید خونشون اینجوری فهموندن سالاد الویه خیلی بده واسه مهمونی کاش اصلا شام نمیدادن تا سالاد الویه بدن از اون غذاهایی که ادم حس میکنه طرف با دست رفته توش واسه همین اکثرا نمیخورن این غذارو

2805
بچه هااگه دقت کنین اسی گفته بقیه مهمونیا در حد کوکو و ماکارانی بوده پس جاری هم کار خیلی عجیبی نکرده ...

ما فقط عیدی خونشون رفتیم و توی کل ده سال در حد یک یا دو شب پیش اومده دعوت شدیم اونم نه به صرف شام!

در حدی که من به شوهرم گفتم واسه اولین باره میخوایم دست پخت جاریمو بخوریم و اینا 

واسه همین برام عجیب بود 

سالاد الویه هم باور کنید عجیب نیست

ولی همراه سوپ انگار خیلی جالب نبود ، اونم با یک ربع غاصله

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

خب الان کوکو شام حساب میشه سالاد الویه نه!استارتر و طرفداراش برام عجیبن!

من اصلا میگم شام اوکیه

من خودم ترکیب الویه و سوپ عجیب بود برام 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

آخه پذیرایی چای و ..هم عجیب بود یعنی خونه به اون بزرگی و آشپزخونه به اون تکمیلی در حد بیست نفر بشقاب ...

خب ایناهم بد نگیر شاید خواسته ظرف کمتر کثیف بشه خانپاده شوهرمنم همینن از ظرف زیاد شستن الکی بدشون میاد چای هم یبار تعارف کردن بنده خدا بسه دیگه 

شاید این پذیرایی درخواست شوهرش بوده 

آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

نه اصلا عجیب نیست خودت میگی قرارتون حاضری بوده والله الویه خرجش از برنجم بیشتره کجاش حاضریه

ولی در مورد پیش دستی و قند برا پذیرایی اون حق داری 

شاید گفته دورهمی خودمونیه میوه نزاشته خواسته بقیه هم راحت باشن 

2810