2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 152229 بازدید | 1457 پست
من نمیدونم چرا یه سری ادما میگن خب ادم حوصله نداره وقت نداره مشکل دارهبابا سالی یکی دوبار یه مهمون ک ...

ادم یا مهمونی نمیده

یا احترام میذاره بطرف با پذیرایی

والا الویه.   

غذای پذیرایی نیست

اونم مال بیرون

بشقاب کم میذارن

بعضیا هم که یه بار مصرف🤣

من این چیزا رو اینجا میبینم

براشون عادیه

یا تظاهر به عادی بودن میکنن

پذیرایی اصول خودش رو داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای که چقد از این برنامه های فامیل متحد و دوره راه انداختن و قرعه بازی بدم میاد

قبلنا مجرد بودم برام مهم نبودا

ولی از بعد ازدواج حاضرم بمیرم تا جمعیت بریزه تو خونم

یه بار قوم و قبیله بابام ریختن تو خونم،تا یه هفته با مامانم دعوا داشتم که اینا رو واسه چی ریختی تو زندگی من.

یه گندی زدن به زندگیم که تا چن روز فقط می سابیدیم.سرویس فرنگیمم خراب کردن لوله کش اومد😑

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
2805
اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

خوب حاضری الویه خوبه دیگه حالا نمیدونسته مباید کنارش سوپ بذاره 

ولی پذیرایی اولیه اشون جالب نبود چای رو که میتونستن دوبار بیارن

بعد بقیه میوه آوردن؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بهترین کارو کردن من بودم سوپ خالی میدادم چایی شکلات هم نمیدادم چه مسخره بازی دیگه که به قید قرعه خودتونو آوار کنید تو سر اینو اون، از همینجا باید شروع بشه همچین رسم مسخره ای ورچیده بشه 

ما اولین بار بود شام خونشون دعوت بودیم توی این ده سال ازدواجشون هیچ کس توقع پلو نداشت! اصلا قرار بر ...

خوب پس این نمیخواسته دعوتتون کنه

تو این ده سال خودش خونه بقیه میومد؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
من هنوز متقاعد نشدم چرا سوپ و سالاد الویه عجیبه؟!من برا مهمونایی که راحتم باهاشون درست میکنم .

چون باهم نمیخونه حال آدم بد میشه

اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

چقد توقعتون بالاس میگین خواهرشوهراتونم که کوکو ماکارونی دادن ،حالا چون جاریتون وضعش خوبه باید بیشتر بریز بپاش کنه اونم در حد مهمونی دیگران انجام داده حتما.

ول کنید بابا مهمونی که فقط شام نیس بیشتر به روی باز میزبانه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
یعنی منم واسه مهمونا فقط یه بار چایی میبرم از دستم ناراحت میشن میرن پشت سرم حرف میزنن؟؟؟؟

معمولا دومی رو هم باید تعارف کرد عزیزم

اینکه جاریتون تو ۱۰ سال گذشته اصلا دعوت نکرده نشون میده خیلی هم صمیمی نیستید که همچین قرار و دوره ای با هم بذارید 

احتمالا اصلا دوست نداره رفت و امد کنه حالا شاید تو نعذوریت از طرف بقیه یا شوهرش و ... هست . 

والا من با جاری هام اصلا رفت و امد ندارم ولی سالی یه بار دعوت میکنیم تازه همسرم پدر و مادر هم نداره 

البته با دو تا از جاری هام اصلا رفت و امد نداریم 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

عجیبه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
من چی بگم ک تازه عروس بودم قبل اینکه پاگشا بشم‌خانواده ی شوهرم ریختن سرم غذا زرشک پلو با مرغ گذاشتم ...

خب عزیزم 

هرکس هرچی دوس داره درست میکنه

تیغ زیره گلوی کسی نذاشتن که حتما فلان غذا رو درست کنن

بعدشم 

الان گوشت کیلویی ۸۰۰-۹۰۰تومن

مرغ کیلویی ۱۰۰تومن 

دیگه نباید توقع انچنانی داشت 

باید همدیگرو درک کرد

نباید توقع بریز بپاش داشت

2810