2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 145316 بازدید | 1434 پست
بذار یکم مثبت بگم شاید‌واقعا سرویس پذیرایی اش شیش نفرع یا دوازده نفره بوده من خودم دیدم جاهایی ...بع ...

الان همش شده تجملاتی و بریز و بپاش هرکی بیشتره بریزو بپاش کنه خوبه اونیایی که ندارن و نمیتونن میشن ادمه بده 😐

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

اینرسمو دیگه انجام ندین خیلی بده تو این گرونی چه کاریه اخه خیلی مسخرست://

این رسم خیلی خوبه اتفاقا البته درصورتی ک همه ب قصد دورهمی برن نه غذا وفلان وپذیرایی چطور بود ما خانواده پدر بزرگم دورهمی دارن کل فامیل اما خوبه چرا چون هرکی قابلمه غذا خودش میبره صاحب خونه هم میوه وچایی میده فقط کلیم به همه خوش میگذره صاحب خونه خودش دلشم بخاد وبتونه مثلا میگه من برنج بادمجون هم زیاد میذارم غذا کمتر بیارید هرماه خونه یکیه تاحالام نشده یکی بگه عع اینو نذاشت اون نذاشت اینش اینطور بود همه میرقصن میخندن شادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان همش شده تجملاتی و بریز و بپاش هرکی بیشتره بریزو بپاش کنه خوبه اونیایی که ندارن و نمیتونن میشن ا ...

دقیقا انگار فقط میخوان پز غذا وخونه زندگیشون بدن دورهمی های این مدلی اشتباهه.

این رسم خیلی خوبه اتفاقا البته درصورتی ک همه ب قصد دورهمی برن نه غذا وفلان وپذیرایی چطور بود ما خانو ...

اینجوری خوبه ولی خوب اسی توقع داره همه چی خیلی خوب باشه و بهترین پذیرایی ازش بشه

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

2805
والا آدم باید درک کنه اینجا چون طرف خیلی پولداره اونم از ظاهر قضاوت میکنن شاید اصلا اونحور که نشون م ...

دقیقا بخدا هر کسی مارو از بیرون ببینه فکر می‌کنه وضع مالیمون خوبه ولی بارها شده کارتمون در حد ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومنه و تا آخر ماه داریم . خداروشکر خونه و ماشین خوبی داریم ولی قسط ها اجازه نفس کشیدن نمیدن

سخت نگیرید مهم دورهم بودن

مهم اینه که خوش بگذره و از کنار هم لذت ببریم .من همین که به پسرم خوش میگذره بعدش برام تعریف می‌کنه و خوشش از مهمونی رفتن مهمون اومدن میاد و شاد میشه برام کافیه حالا غذا نیمرو باشه یا نون پنیر اصلا مهم نیست 

خانم هایی که جبهه میگیرید

چه خبرررررتونه

اسی میگه چون با دعوت وبرای اولین بار رفتیم مسلما نباید حداقل ظرفاش کم میومد

کسی که دعوت میکنه آمار مهمونا رو قطعا داره

چند تا کاسه و بشقابو دیگه حتی گدا ها هم دارن

غذا هم ما برای بار هزارم هم باشه سالاد الویه نمیزاریم مگر برای عصرانه

در ضمن کسی که دوست نداره خونش بیان نباید خونه کسی بره

اسی هم با توجه به رفتار واخلاق خوب جاریشون چنین تعجب کردن و گر نه مشکلی با سالاد الویه ندارن

تمام

ببین من خودم مهمونی هام از مفصل بودن معروفه ولی جایی برم اینجور پذیرایی کنن برام عجیب نیست ، اگر بشقاب بیشتر لازم داشتین بهتر بود بگین بهشون ، چایی هم یه بار گرفتن واقعا عیبی نداره، ما هم قند نداریم تو خونمون 

نه اینکه مهمونی خوبی بوده ولی این حجم از تعجب هم نداشته

خانم هایی که جبهه میگیریدچه خبرررررتونهاسی میگه چون با دعوت وبرای اولین بار رفتیم مسلما نباید حداقل ...

از اول قرار بوده غذا حاضری باشه خوب سالاد الویه و سوپ هم غذای حاضری هست تازه فکر کنم هزینه اش از کوکو و ماکارونی بیشتر باشه . 

تنها قرعه کشی که اسمم نفر اول میاد بیرون همینه فکر کنم😂

دقیقا مثل ما 

یه وام گذاشتیم فقط ۴ نفر دیگه مونده تموم بشه ولی هنوز اسم ما در نیومده . دعا کنید فردا به اسم ما بشه 

آخه پذیرایی چای و ..هم عجیب بود یعنی خونه به اون بزرگی و آشپزخونه به اون تکمیلی در حد بیست نفر بشقاب ...

یا خدااااا بیست نفر؟؟؟؟

والا حق داشته جاریت بنده خدا منم بودم همین کارو میکردم. تو میگی مابقیشون کوکو و ماکارانی درست می‌کنن خب االویه چه فرقی با اونا داره ک ب غذای این بنده خدا میگید بده.

چه رسم مضخرفی دارید خب بزارید بعد شام برید خونش. پذیرایی چای و شکلات هم خوبه یکی میوه میزاره یکی نمیزاره شاید میخواسته واسه بیست نفر میوه بزاره خیلی خرجش می‌شده خواسته اقتصادی فک کنه. ب هرحال کارش بد نبوده ی نگاه ب تعداد بنداز والا ب این تعداد بخواد غذای خوب بده خیلی دردسر داره

از اول قرار بوده غذا حاضری باشه خوب سالاد الویه و سوپ هم غذای حاضری هست تازه فکر کنم هزینه اش از کوک ...

حالا که حاضری بود پس میتونست برنج و کباب یا حتی سوپ و قورمه سبزی سفارش بده یا حتی میتونست ظروف اجاره کنه

البته اگه واقعا به گفته اسی دست و بالشون باز هست

البته حالا هم کار گناهی انجام نداده ولی احساس میکنم اسی نسبت به مهمان بیشتر احساس مسئولیت و محبت داره واسه همین تعجب کرده

2810