2777
2789
عنوان

عمل بینی دارم جمعه تبخال زدم توروخدا بیایین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 28 پست

من روز عمل بینیم پریود شدم ولی کنسل نکردن. خودم میخواستم بندازم هفته ی بعد ولی قبول نکردن. یه خورده سختم شد بخصوص موقع پد عوض کردن ولی گذشت. هنوز یه سال نشده ولی راضیم کتش زودتر عمل کرده بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز عمل بینیم پریود شدم ولی کنسل نکردن. خودم میخواستم بندازم هفته ی بعد ولی قبول نکردن. یه خورده ...

اره پریودو عقب نمیندازن

ولی تبخالو همه کنسل میکنن

من نمیخوام کنسل شه بخدا بار سومه

《وای بَر مَن...تُو هَماّنی کِه اُمیدَم بودی‌‌...!💔(:؟》
2805
چیزیو پنهون نکن

وای نگو توروخدا میدونی چند روز میندازه عقببببب؟؟حداقل ۱۰ ۱۲ روز

من بخدا بخاطر مراسم عروسی آخر ماه دارم میرم عمل کنم 

وگرنه اصلا نمیرفتم دیگه برای چم بود 

😭😭😭

تا جمعه بنظرت خوبش میکنه؟

اره تا یکی دو روز خشکش میکنه ..فقط تبخال رو دستمالی  نکن ممکنه کنار لبت پخش بشه پماد تبخال بزنی زود خشک میشه 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
اره تا یکی دو روز خشکش میکنه ..فقط تبخال رو دستمالی نکن ممکنه کنار لبت پخش بشه پماد تبخال بزنی زود ...

ن اصلا دست نمیزنم 

اره پریودو عقب نمیندازنولی تبخالو همه کنسل میکننمن نمیخوام کنسل شه بخدا بار سومه

ایشالا که کنسل نمیشه. به نظرم از داروخانه بپرس روزی چند تا میشه از این قرص خورد ، طبق دستور عمل کن ، من فکر میکنم تا فردا شب اثری از تبخال نباشه

ایشالا که کنسل نمیشه. به نظرم از داروخانه بپرس روزی چند تا میشه از این قرص خورد ، طبق دستور عمل کن ، ...

وای خدا از دهنت بشنوه