2777
2789

چیکار کنم توی این ۲ روز خوب بشه؟؟؟اصلا تحت هیچ شرایطی امکان کنسلی ندارم واقعا بار سومه میخواد کنسل بشه

چیکار کنم تا جمعه خوب بشه؟؟؟

بعد زیاد معلوم هم نیست اصلا ورم نکرده بزنه بیرون 

چیکار کنم توروخدا یکی راهنماییم کنه

《وای بَر مَن...تُو هَماّنی کِه اُمیدَم بودی‌‌...!💔(:؟》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
پماد کالاندولا بزن

خوبش میکنه؟یا حداقل جوریش میکنه ک مشخص نباشه کنسل نشه عملم

بخدا بار سومه 

نمیتونم دیگه 

مراسم داریم ما آخر آذر هم عروسیه هم شب یلداست بیفته عقب همه چی بهم میریزه 

عزیزم ۹۰ درصد عامل فعال شدن این ویروس استرسه!! خودتو اروم کن خنکی بخور تا زود خوب بشه استرس داشته باشی هر کاری ام کنی بدتر میشه

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

عزیزم ۹۰ درصد عامل فعال شدن این ویروس استرسه!! خودتو اروم کن خنکی بخور تا زود خوب بشه استرس داشته با ...

من پریشب ی خواب خیلی بدی دیدم

دیروز صبح بعد ۳ ۴ساعت دیدم تبخال زدم

فقط میخوام جوری باشه ک تا جمعه خوب شه یا حداقل جوری بشه ک معلوم نباشه دکترم نفهمه

استرس عامل تبخاله همین استرست بدترش میکنه

بخدا من یبار سرماخوردم کنسل شد

ببار دکتر رفت مسافرت

الانم تبخال

نمیخوام دکترم بفهمه 

کوچیکه اصلا زیر لبمه مشخص نیست یکم قرمزی داره فقط میخوام تاجمعه این یذره بره دکترم نفهمه 

2810