2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18794 بازدید | 440 پست
فقط اونایی که به فروید فحش میدن😂🤦🏻‍♀️ایشون روانکاو و پزشک بودن و انسان سرشناسی هستن همین مونده شم ...

وقتی اکثر حرفهاش چرت و پرته هرکی میخواد باشه. آدم‌حسابی دوتا حرف درست بزنه اعتبار پیدا میکنه نه با نظریه های چرندی که اکثرش رد شده

راضیم به رضای تو
نه چطور این حرف را می زنید این همه پیشرفت کرده و رویکردهای متفاوتی بوجود اومده اگزیستانسیال طرحواره ...

عزیزم علم پیشرفت کرده نظریه های زیادی درسته به وجود اومدن اما اگر دقت کرده باشی یا کتاب روانشناسی رشد رو خونده باشید هنوز هست این نظریه ها و تدریس میشن اگه قبولش نداشتن هنوز استفاده نمیکردن.در هرصورت تو علم روانشناسی  هم جز نظریات مهمه.نظریشون روانی جنسی هست.

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب با دونستن این مسئله بازم چرا اراجیف اون الدنگ تو دانشگاه تدریس میشه ؟چه وضعشه

کلا علم روانشناسی تو ایران به شدت به صورت اروپایی و غربی تدریس میشه 

خیلی اوقات سوای دین با فرهنگ و تمدنِ ایران هم سازگار نیست

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

اسی دیگه چی گفت آخه گفتی نمیتونی بگی بگو

مثلا بچه رو زود از پستونک بگری تو ناخوآگاهش تاثیر میزاره و در اینده میل به مکیدن زیاد داره

یا بد از پوشک کرفتن باعث میشه انرژی روانیش بره تو مقعد و در اینده رابطه مقعدی زیاد رو بخاد 

نمیدونم بچه ک ب دنیا میاد انرژب روانیش تو دهنشه برا همین زیاد رو دهنش متمرکزه 

و کلی چیزای دیگه 

کلا بچه از تولد تا ۵ سالگی ناخوداگاهش چیزایی رو ذخیره میکنه ک شاید ادم خودش بفهمه باعث روانی شدنش بشع

هیچ کس از ناخوداگاهش خبر نداره

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

2805
خیلی‌ها روانشناس بودن و هستنخیلی‌ها پزشک بودن و هستن خیلی‌ها مثلا سرشناس بودن و هستنلزوما تمام نظریا ...

ایشون هنوز منسوخ نشدن استفاده میشن😅

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

خیلی از تئوری های فروید رد شده اما جز سیر مطالعاتی هستاینایی پسر شبیه پدر میشه و... غریزس و دوس داشت ...

کلا اسم نظریه ی فروید تکامل روانی جنسیه 

ولی این جنسی منظورش س.ک.س نیست 

متاسفانه اینجا همه ی مسایل جنسی رو فقط س.ک.س می‌دونن واسه همینه اینقدر عقب مونده هستیم

دقیقا رابطه خوبی با خانوما نداشت

بخدا اگه الان بفهمه تو دانشگاه ها دختر راه میدن و چقدر زن روانشناش و دکتر و مهندس و مدیر و.. داریم ‌که کارشون از مردا بهتره، بدنش توی قبر میلرزه🤣 واقعا کسی که همچین طرز فکر نسبت به ما داشته نظریه های دیگشم درست نیست 

فقط پولدار بوده سواد داشته و هرچی دلش میخواسته میگفته

ارسطو هم همین بود

میگفت وقتی نفس میکشیم قلبمون خنک میشه😬🤣🤣 نظرات پزشکیشونو برای خودشون باید نگه میداشتن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
مثلا بچه رو زود از پستونک بگری تو ناخوآگاهش تاثیر میزاره و در اینده میل به مکیدن زیاد دارهیا بد از پ ...

بچه تا ۵ سالگی چقد وحشتناکه 😢🤣🤣🤣🤣

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
هآن فکر کردم استادتون داره میگه درسته حرفاش داشتم پس میفتادما

تا حدی گف درسته 

اینکه واقعا میل جنسی در کار هست یا ن رو اوکی نداد

ولی پیروی از پدر و مادرو و انتخاب همسری شبیه اونا رو اوکی داد

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

مثلا بچه رو زود از پستونک بگری تو ناخوآگاهش تاثیر میزاره و در اینده میل به مکیدن زیاد دارهیا بد از پ ...

بگو آخه مردک خیلی وقت قبلا که پستونک نبود بچه ها سالم سالم بودن 

فک کنم فروید با پستونک فروش قرار داد بسته خخ

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
وقتی اکثر حرفهاش چرت و پرته هرکی میخواد باشه. آدم‌حسابی دوتا حرف درست بزنه اعتبار پیدا میکنه نه با ن ...

خب شما برو نظریه درست بده تا ثبت کنن استفاده بشه.😐

استادتون خیلی بیسواده 

حتما پیام نور درس میخونی😐 

وقتی بچه توی سن نوپایی درست آموزش توالت رفتن نبینه ، باعث میشه در آینده خسیس بشه یا چیزای آشغال و به درد نخور جمع کنه نه اینکه رابطه مقعدی بخواد😐

دوستان اسی کلا اشتباه میگه توجه نکنین. من کل کتاب های روانشناسی رو خوندم نظریه ی اریک اریکسون و پیاژه و... اینارو هم می‌دونم توجه نکنین به حرفهای لسی

ایشون هنوز منسوخ نشدن استفاده میشن😅

این نظر شماست

خیلی از روانشناسا هم معتقدن این آدم خودش مشکل داشته و به شدت جنسی‌نگر هست....اونم به شکلی بیمارگونه

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

2810