2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18779 بازدید | 440 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خب دیگه اونوقت میشه بچه ننه پسری با اخلاقیات لوس ، چیزی که کم ندیدیم😂

منطقی بود 😂

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
هرکس از راه میرسه میشینه برا خودش میبافه میگه نظریه جدید کدوم از ماها آخه نگاهش به پدرش مثه همسرشه

اتفاقا من همیشه فراری بودم از اینکه طرفم بخواد شبیه بابام باشه ، کلا برام غیرقابل تحمل بود اخلاقیاتش

خوشم میاد یارو پدر علم روانکاوی و این حرفاست و پونصد تا مقاله و کتاب و تخقیقات داره داره اینو میگه ...

ای کاش عوض مسخره کردن می‌فهمیدی حتی برترین روانشناس های هم ممکنه با هم اختلاف داشته باشن و صد ها نظریات مختلف بدن  

صد ها مقاله و تحقیقات از اساتید تاپ میتونی پیدا کنی که متناقض هم اند و این اختلاف نظر ها همه جا عادیه  

خب اگه این وسط مادر پسرو بیشتر از پدر دوست داشته باشه چی ؟نیازی نیست دیگه شبیه باباش باشه

نه ببین کلا اون تلاش میکنه شبیه ادم قوی تر و محکم تری باشه که از اولین و نزدیک ترین جنس مخالف زندگیش محافظت میکنه

منم این نظریو خوندم خیییلی جالبه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
هرکس از راه میرسه میشینه برا خودش میبافه میگه نظریه جدید کدوم از ماها آخه نگاهش به پدرش مثه همسرشه

عزیزم ما اینو توی ضمیر ناخوداگاهمون داریم، خودمون متوجه نمیشیم خیییلی نامحسوس توی رفتارامون انجامش میدیم، مثلا همین که میخوایم ی همسر داشته باشیم و ی مرد کنارمون باشه همینه

برای همینه که اکثرا از مردای هیکلی و قوی خوشمون میاد و بهش جذب میشیم. اینا غریزست

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

فقط اونایی که با دلایل خیییلی منطقیشون! میگن چرت و پرته. نسبت به چی گارد دارید واقعا😂 اینا همش ازمایش شدست روی هزاران ادم تست شده کلی کتاب و مقاله درموردش نوشته شده بعد شما میاید میگید نهه پس چرا ما به باباهامون ازین حسا نداریم؟ 😑

2810