2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18797 بازدید | 440 پست
میرفت پشت در آخه خونمون کوچیکه هر وقت میرفت میدونستم

خب این نشونه عالیه فقط اگ تو. خونه جیش کرد ن دعواش کن ن بگو اشکالی نداره 

فقط بگو جای جیش و پیپی تو دستشوییه یا حالا همون لفظی ک برای دستشویی استفاده میکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله زن ستیزی تو غرب با بقیه جاها اصلا قابل مقایسه نیسسسسست من خودم وقتی دیدگاه نیچه رو در مورد زنان ...

ادم مور مورش میشه از اینکه چقدر زن رو به جرم جادوگر بودن اتیش زدن چون فقط بلد بود مسائل ساده ی ریاضی رو حل کنه یا سواد داشت

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
یه نظریه هم از من😎نمیشه که همش از فرویدبنظرم چون زن قدرت زایش و پدیدآورندگی داشته همیشه مورد حسادت ...

منم گاهی به این فکر‌میکنم که مردها قدرتی رو در زن دیدن که ازش میترسیدن ،برای همین در طول تاریخ زن رو ضعیف نگه داشتن . حالا چه با تحقیر و سرکوب ،چه با ندادن اجازه تحصیل یا ندادن شغل و....

راضیم به رضای تو
2805
خب این نشونه عالیه فقط اگ تو. خونه جیش کرد ن دعواش کن ن بگو اشکالی نداره فقط بگو جای جیش و پیپی تو د ...

دقیقا همین جوری بودم 

ولی مادرشوهرم و خواهرشوهرم خیلی باهام بد رفتار کردن 

گفتن خیلی کثیفی یعنی من

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
این حس حسادت خانوما به آقایون هم هست مثلا من خودمو میگم میگم چرا اونا قوی‌تر از ما هستن 😬😬😁😁

الان اینجوری شده وگرنه چند صد سال پیش ،قدرت بدنی زن هم به اندازه مرد بوده ، زنهای روستایی رو ببین چقدر قوی هستن.

زن رفته رفته جسمش از‌مرد ضعیفتر شده ،چون از جامعه دور نگه داشته شده .

مورد برعکسش آفریقایی های سیاه پوستی هست که امریکایی ها به بردگی گرفتن ، انقدر ازشون‌کار‌کشیدن که به‌مرور زمان قوی شدن .

راضیم به رضای تو
منظورم فرویدهاینهمه سال زندگی کرده و هر روز زنها رو دیده که مثل مردا بیدار میشن نفس میکشنحرف میزننهو ...

عزیزم ما انسان ها متفاوتیم ممکنه یچیزایی رو شما قبول داشته باشی من نه .فرهنگ ما قبول کنه اما فرهنگ شما نه.همین تفاوت بین انسان هاست که انسان انقد داره تو علم تکونولوژی همه چیز پیشرفت میکنه شما فک کن همه تک تک افراد بخوان برن پزشک بشن چه فاجعه ای بار میاد.درکل خواستم بگم تفکرات ایشونم این بوده و ثبت شده تمام.من دوست دارم نظریه اش رو و دنبال میکنم تو یوتبوب.شاید بعضیا دوست نداشته باشن به همین راحتی😅سختش نگیر.

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

میشستم بخدا فقط میگفتن چرا هیچی نمیگی چرا سخت نمیگیری

بگو من با ی روانشناس صحبت کردم اینجوری گفته یا بگو من روشم اینجوریه گناه داره نمیخوام ادیتش کنم یا روح و روان بچم برام مهم تراز فرش و این چیزاس

2810