2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18814 بازدید | 440 پست
فقط اونایی که به فروید فحش میدن😂🤦🏻‍♀️ایشون روانکاو و پزشک بودن و انسان سرشناسی هستن همین مونده شم ...

ایشون شما و کلا زن ها رو به عنوان انسان قبول نداشت و باور داشت باید مثل حیوون رفتار بشه با ما

همین فرویدی که سنگشو به سینه میزنی اگه ببینه ما زنا سواد خوندن نوشتن داریم از قبر میاد بیرون یدور خودشو اتیش میزنه که دوباره بمیره😂

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
استادتون خیلی بیسواده حتما پیام نور درس میخونی😐 وقتی بچه توی سن نوپایی درست آموزش توالت رفتن نبینه ...

واقعا اون حرف در مورد آموزش توالت درسته ؟ خیلی جالب و عجیب بود

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
بگو آخه مردک خیلی وقت قبلا که پستونک نبود بچه ها سالم سالم بودن فک کنم فروید با پستونک فروش قرار داد ...

بابا پستونک نبود پس.تون مادرش ک بوددددد🤣🤣

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

یسری از انتقادات بهشون وارد شده و کمک بزرگی هم برای علم روانشناسی بوده.من دوست دارم نظریات ایشون و این حوزه رو

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

ایشون شما و کلا زن ها رو به عنوان انسان قبول نداشت و باور داشت باید مثل حیوون رفتار بشه با ماهمین فر ...

بهتر هزار دفعه آتیش بزنه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
استادتون خیلی بیسواده حتما پیام نور درس میخونی😐 وقتی بچه توی سن نوپایی درست آموزش توالت رفتن نبینه ...

بابا درست گفته بدبخت

فقط من کم و بیش گفتم حال ندارممممم

اما رابطه مقعدی رو گف این خسیسه رو هم گف

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

کلا اسم نظریه ی فروید تکامل روانی جنسیه ولی این جنسی منظورش س.ک.س نیست متاسفانه اینجا همه ی مسایل جن ...

سکس‌با مسائل جنسی فرق میکنه . همه تفاوت این دو مقوله رو میدونن.

اینهمه عقب مونده هستیم ؟ دقیقا کجا وتوچه‌مسئله ای عقب موندگی رو داریم ؟؟

عجیبه اینمه خود تحقیری 

راضیم به رضای تو
وای ورا متوجه نمیشین🤦🏻‍♀️ منظورش این نیس که تو همیشه به پدر/مادرت نظر داریمیگه اونقدر بچه روی والد ...

این یک نظریه جنسیه 

اونکه پدر یا مادرتو الگو قرار میدی فرق داره 

و صرفا اینطور نیست همه دوست ندارن همسرشون شبیه پدر مادر بشه 

یا اینطور نیست همه دخترا پدرشونو بیشتر مورد توجه قرار بدن اکثر دخترا با مادرشون (همجنس) علاقه و توجه بیشتری دارند وبلعکس

به هر حال شما این نظریه رو قبول دارید من نه بحث بی فایده و وقتگیره عزیزم

واقعا اون حرف در مورد آموزش توالت درسته ؟ خیلی جالب و عجیب بود

بله 

اینکه بعضی از آدما توی سن بزرگسالی تمایل دارن آشغال و وسایل به درد نخور نگه دارن یا خیلی خسیس هستن به خاطر اینکه که توی سن ۱ تا ۳ سال درست آموزش توالت رفتن ندیدن ، یا نادر خیلی وسواس بوده یا زوری میبردنش دست شویی و بچه به خاطر از دست دادن مدفوع ( که از نظر خودش یه قسمتی از بدنش بوده) بسیار ناراحته و تمایل پیدا می‌کنه مدفوع رو نگه داره ، در آینده هم وسایل به درد نخور دور خودش جمع می‌کنه و خسیس میشه 

2810