2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

17081 بازدید | 440 پست

1:عقده ی اُدیب(برای مذکر)

۲:عقده ی الکترا(برای مونث)

این نظریه ها میگه که وقتی نوزاد پسر به دنیا میاد میل جنسی شدید به مادر خود داره و بشدت اونو دوست داره 

و حس میکنه که در اتاق کناری بین مادر و پدرش داره اتفاقاتی میوفته و دوست داره خودشم اون چیزا رو تجربه کنه

کم کم که بچه بزرگ میشه میبینه مادرش همچنان پدرشو به بچه ترجیح میده اونم میاد اخلاق و خلق و خوی خودشو شبیه پدرش میکنه شبیه اون لباس میپوشه شبیه اون حرف میزنه که مورد پسند مادرش واقع بشه 

کم کم پسر از مادرش ناامید میشه و وقتی وارد جامعه میشه زنی رو برای ازدواج انتخاب میکنه که شبیه مادرش باشه 

حالا برا نوزاد دختر بالعکس و این حسو نسبت به پدر خود داره

دیروز سر کلاس روانشناسی اینو تدریس کرد استاد

برام خیلی جالب بود و فکت واقعی بود بنظرم 

من پشمانم من برگانم من کرک هایم🫠

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اگه این وسط مادر پسرو بیشتر از پدر دوست داشته باشه چی ؟

نیازی نیست دیگه شبیه باباش باشه 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
2805
2810