2777
2789
عنوان

شمابرا روزی که مهمون دارید چجوری برنامه ریزی میکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 63 پست
وای چقد خودمو خسته میکنم میهمان میادبعد یکی از دوستام میریم خونشون خونه رو که ولش کن اصلا حرفی ندار ...

منم برنامم فسنجونه ازشب بارگذاشتن زود نیس؟یعنی کامل بهرمیذاری یامثلا نصفشو؟اخه براناهار باشه از شب قبل بهتره برا شام زوده

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
منم برنامم فسنجونه ازشب بارگذاشتن زود نیس؟یعنی کامل بهرمیذاری یامثلا نصفشو؟اخه براناهار باشه از شب ق ...

نه زود نیست هیس😁😁 فسنجونم مثل قورمه سبزیه باید تویخچال حا بیوفته  اره بابا کامل میزارم میپزه سرد شد میزارمش یخچال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش مثل قدیم بود مهمونی ها...سفره های ساده با یک نوع غذا میوه‌ای ساده خونه های ساده و بدون مبل که ...

ولی بنظرم ما خودمون از خودمون شروع کنیم طرف مقابلم از خداشه و راه مارو ادامه میده

مثلا ینوع غذا درست کردن ساده برگزارکردن

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
2805
مگ هرروز طی نمیکشی؟ واس همینه کارهات تلنبار مبشه من بااینک شاغلم هرشب قبل خواب طی میکشم و گردگیری و ...

هرروز نه چخبره هرروز😑

طی بااب خالی میکشی هروز یاچی؟

آخه نمیشه دیگه عزیزم من از اول جلوی همه چند نوع غذا و دسر گذاشتم و خونه م هم همیشه تمیزه تمیز کردم ح ...

کم کم کم کن 

قبل بارداریم و از دوهفته بعدعروسیم هرروز مهمان داشتم دوستای همسرم خانوماشون خانواده شوهر برادرای همس ...

خدا مادرگلتو حفظ کنه

ان شاءلله عوضش خدا نوه های دوقلوشو بذاره تو بغلش تمام خستگیاش دربره🧡

نه زود نیست هیس😁😁 فسنجونم مثل قورمه سبزیه باید تویخچال حا بیوفته اره بابا کامل میزارم میپزه سرد ش ...

😂

یخچال که بره تازه نمیشهههه

یعنی خورشتو برا فرداشب اماده میکنی؟باز ناهار منطقی تره

اره 

چرا استرس بکشم و نگران باشم

من شاغلم البته مجرد .گاهی برای مهمونی های دو سه نفره برنج رو هم از روی قبل آماده میکنم 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
هرروز نه چخبره هرروز😑طی بااب خالی میکشی هروز یاچی؟

اخرشبها اگر حالا هرروز نه ولی دوروز یکبار بکشی کثیفی خاصی نداره که بهوای با مایع خاصی بکشی 

من چون شاغلم شبها ربع ساعت وقت میزارم واس تمیزکازی 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
خدا مادرگلتو حفظ کنهان شاءلله عوضش خدا نوه های دوقلوشو بذاره تو بغلش تمام خستگیاش دربره🧡

ممنونم خوش قلب جان خدا خانواده ی شمارو هم حفظ کنه انشالله♥♥مچکر از دعای زیباتون انشالله ❤❤

2810